Afwisselen met geuren in de stoomcabine - Beauty & Care BV

Afwisselen met geuren in de stoomcabine

Afwisselen met geuren in de stoomcabine

Wanneer er maar 1 stoomcabine beschikbaar is in het bedrijf, gebruik dan Eucalyptus of Munt stoombadmelk om een heerlijke geur te verkrijgen in de cabine. Bij meerdere cabines kan er worden afgewisseld. Het handigste is wel om 1 geur per cabine aan te houden.

 

Hoeveel stoomcabines zijn aanwezig?

Wanneer er meerdere cabines beschikbaar zijn, dan kan er ook per cabine een andere geur gebruikt worden. Dit is leuk voor de afwisseling en gasten zien dit als een welkome ervaring. Ook als er meerdere stoomcabines zijn is het handig om 1 stoomcabine te houden met een Eucalyptus of Munt geur.

 

 

Afwisselen met geuren

De geur om mee af te wisselen in de stoomcabine of het stoombad wanneer er gebruikt gemaakt wordt van een melkapparaat is Lavendel.

Stoombad

 

 

Geurverstuiver ScentXBoost

Bij gebruik van geurverstuivers in de stoomcabine

Als er gebruik gemaakt wordt van geurverstuivers in plaats van een melkapparaat in de stoomcabine dan kunnen er nog veel meer geuren gebruikt worden. Klik op deze link voor alle mogelijke geuren wanneer er een geurverstuiver is geïnstalleerd op de stoomcabine. Daarnaast is het gebruik van een geurverstuiver op een stoomcabine vele malen zuiniger in gebruik waardoor het een stuk voordeliger werkt.

 

Geurverstuivers aanvragen

Stuur een mail naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden als jullie ook graag geurverstuivers op de stoomcabine willen installeren. 

 

 

Leuke arrangementen bij meerdere stoomcabines

Steeds meer bedrijven beginnen met leuke arrangementen in de stoomcabine. De opgietingen in de sauna zijn al jaren zeer populair. De gasten staan zelfs in de rij om dit spektakel mee te mogen maken. Ze komen er zelfs speciaal voor naar een bepaalde sauna. Omdat deze opgietingen in de sauna zo in trek zijn willen steeds meer wellness centra ook iets speciaals organiseren in de stoomcabine.

 

Voor arrangementen in de stoomcabine zijn de volgende aspecten van belang:

douchen - scrubben - voeden - intrekken - insmeren of eventueel afdouchen - koffie of thee

 

 

Werkwijze

Voordat de stoomcabine wordt betreden wordt er dan eerst gedoucht, gescrubt en afgespoeld onder de douche. Daarna gaan we naar de stoomcabine en smeren we ons in met bodylotion, gelpakking of een kant en klare pakking. Deze laten we 10 minuten intrekken. Daarna hoeft er niet perse gedoucht te worden bij de bodylotion en de gelpakking. Na de klant en klare pakkingen moeten wel worden gedoucht. Na deze behandeling kan je genieten van koffie of thee die past bij het arrangement.  

 

Voorbeeldarrangementen zijn:

Vier de liefde --> Rozenmusk douchegel en shampoo - Rozenmusk scrubgel - Cacao pakking readymade - Warme chocomel met slagroom en een chocolaatje

 

Balinees --> Jasmijn douchegel en shampoo - Opium scrubgel of scrubzout - Opium gelpakking - koffie of Jasmijn thee

 

Verkoelend --> Munt Fris douchegel en shampoo - Pepermunt scrubgel - Pepermunt bodylotion - Munt thee

 

Hamam --> Hamam douchegel en shampoo - Hamam scrubgel of scrubben met kese scrubhandschoen - Hamam bodylotion - Thee met Lavendel of Lemongrass

 

Tropisch Eiland --> Oceanië douchegel en shampoo - Oceanië scrubolie - Tropische cocktail

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.