Ayurvedische massage olie - Beauty & Care BV

Ayurvedische massage olie

Ayurvedische massage olie

Voor ayurvedische massages hebben we speciale ayurvedische massage oliën ontwikkeld op basis van natuurlijke massage oliën verrijkt met etherische oliën. Kijk eerst welk Ayurveda type jij bent en kies daarna uit onderstaande natuurlijke massage oliën.

Ayurvedische massage oliën

Ayurveda komt oorspronkelijk uit het oude India en betekend letterlijk: kennis van het leven. Binnen de Ayurveda wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende persoonlijkheidstypes. Zo kun je dus een massage olie kiezen die het beste bij je past. Elk persoonlijkheidstype of terwijl Dosha type wordt gesymboliseerd met verschillende elementen uit de natuur. 

Vata = lucht

Pitta = vuur

Kapha = aarde

Bij vrijwel iedereen is er 1 persoonlijkheidstype wat overheerst. Om erachter te komen welke massage olie voor jou het meest geschikt is kun je kiezen welke geuren die hieronder staan het beste bij je passen.

De natuurlijke massage oliën zijn samengesteld met natuurlijke etherische oliën die dan weer zijn afgestemd op ieder persoonlijkheidstype.

Als een Vata type innerlijk in balans is dan is hij of zij energiek, fantasierijk, flexibel, snel van begrip en goed in communicatie. Vata types zijn attente partners.

Als een Pitta type innerlijk in balans is dan wordt hij of zij beschouwd als scherpzinnig, gevoelig, warm, moedig en vriendelijk. Pitta types zijn de meest onafhankelijke types van de drie dosha's.

Als een Kapha type innerlijk in balans is dan is hij of zij lief, kalm, betrokken en ieders steun en toeverlaat. Kapha types zijn de zachtmoedigste types van de drie dosha's.

 

1.1 Vata Dosha massage olie

Vata = lucht. Etherische oliën die passen bij het Vata Dosha type zijn: Anijs, Kaneel, Gember, Mirre, Roos, Jasmijn, Patchouli, Salie, Cederhout en Vanille. 
Vata Dosha massage olie is een natuurlijke ayurvedische massage olie met etherische oliën speciaal samengesteld voor het Vata type. 

 

1.2 Pitta Dosha massage olie

Pitta = vuur. Etherische oliën die passen bij het Pitta Dosha type zijn: Pepermunt, Eucalyptus, Ylang Ylang, Rozenhout, Eikenmos en Sandelhout. 
Pitta Dosha massage olie is een natuurlijke ayurvedische massage olie met etherische oliën speciaal samengesteld voor het Pitta type. 

 

1.3 Kapha Dosha massage olie

Kapha = aarde. Etherische oliën die passen bij het Kapha Dosha type zijn: Citroen, Bergamot, Basilicum, Roos, Jasmijn, Kruidnagel, Salie, Cederhout en Amber. 
Kapha Dosha massage olie is een natuurlijke massage olie speciaal samengesteld voor het Kapha type.
Deze Ayurvedische massage olie is verrijkt met natuurlijke etherische oliën om helemaal tegemoet te komen aan het Kapha type.

 

1.4 Tri Dosha massage olie

Tri Dosha massage olie is een natuurlijke massage olie speciaal samengesteld als mildere variant welke geschikt is voor de drie Ayurveda types. (Vata, Pitta en Kapha)
Deze Ayurvedische massage olie is verrijkt met natuurlijke etherische oliën om helemaal tegemoet te komen aan alle drie de Ayurveda types.

 

 

Welk Ayurveda type ben jij?

Geef je reactie hieronder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.