Ayurvedische massage olie - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Winter
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Dennen
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  Ayurvedische massage olie

  Ayurvedische massage olie

  Voor ayurvedische massages hebben we speciale ayurvedische massage oliën ontwikkeld op basis van natuurlijke massage oliën verrijkt met etherische oliën. Kijk eerst welk Ayurveda type jij bent en kies daarna uit onderstaande natuurlijke massage oliën.

  Ayurvedische massage oliën

  Ayurveda komt oorspronkelijk uit het oude India en betekend letterlijk: kennis van het leven. Binnen de Ayurveda wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende persoonlijkheidstypes. Zo kun je dus een massage olie kiezen die het beste bij je past. Elk persoonlijkheidstype of terwijl Dosha type wordt gesymboliseerd met verschillende elementen uit de natuur. 

  Vata = lucht

  Pitta = vuur

  Kapha = aarde

  Bij vrijwel iedereen is er 1 persoonlijkheidstype wat overheerst. Om erachter te komen welke massage olie voor jou het meest geschikt is kun je kiezen welke geuren die hieronder staan het beste bij je passen.

  De natuurlijke massage oliën zijn samengesteld met natuurlijke etherische oliën die dan weer zijn afgestemd op ieder persoonlijkheidstype.

  Als een Vata type innerlijk in balans is dan is hij of zij energiek, fantasierijk, flexibel, snel van begrip en goed in communicatie. Vata types zijn attente partners.

  Als een Pitta type innerlijk in balans is dan wordt hij of zij beschouwd als scherpzinnig, gevoelig, warm, moedig en vriendelijk. Pitta types zijn de meest onafhankelijke types van de drie dosha's.

  Als een Kapha type innerlijk in balans is dan is hij of zij lief, kalm, betrokken en ieders steun en toeverlaat. Kapha types zijn de zachtmoedigste types van de drie dosha's.

   

  1.1 Vata Dosha massage olie

  Vata = lucht. Etherische oliën die passen bij het Vata Dosha type zijn: Anijs, Kaneel, Gember, Mirre, Roos, Jasmijn, Patchouli, Salie, Cederhout en Vanille. 
  Vata Dosha massage olie is een natuurlijke ayurvedische massage olie met etherische oliën speciaal samengesteld voor het Vata type. 

   

  1.2 Pitta Dosha massage olie

  Pitta = vuur. Etherische oliën die passen bij het Pitta Dosha type zijn: Pepermunt, Eucalyptus, Ylang Ylang, Rozenhout, Eikenmos en Sandelhout. 
  Pitta Dosha massage olie is een natuurlijke ayurvedische massage olie met etherische oliën speciaal samengesteld voor het Pitta type. 

   

  1.3 Kapha Dosha massage olie

  Kapha = aarde. Etherische oliën die passen bij het Kapha Dosha type zijn: Citroen, Bergamot, Basilicum, Roos, Jasmijn, Kruidnagel, Salie, Cederhout en Amber. 
  Kapha Dosha massage olie is een natuurlijke massage olie speciaal samengesteld voor het Kapha type.
  Deze Ayurvedische massage olie is verrijkt met natuurlijke etherische oliën om helemaal tegemoet te komen aan het Kapha type.

   

  1.4 Tri Dosha massage olie

  Tri Dosha massage olie is een natuurlijke massage olie speciaal samengesteld als mildere variant welke geschikt is voor de drie Ayurveda types. (Vata, Pitta en Kapha)
  Deze Ayurvedische massage olie is verrijkt met natuurlijke etherische oliën om helemaal tegemoet te komen aan alle drie de Ayurveda types.

   

   

  Welk Ayurveda type ben jij?

  Geef je reactie hieronder.

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »