Blog - Bespaar door het juiste geurgebruik - Beauty & Care BV

Bespaar door het juiste geurgebruik

Bespaar door het juiste geurgebruik

Bespaar door het juiste gebruik van geuren in de sauna. Bij een groot opgietteam is opgiet basic meer voor de hand liggend en bij een kleiner team zijn sauna opgiet geuren goed te gebruiken. Voor de kleine opgietteams tot 10 personen zijn de etherische oliën en parfums het beste te gebruiken.

Voor de sauna bieden we pure geuren, sauna opgietmiddel en sauna opgiet basic.

De pure geuren zijn voor de opgieters die druppels etherische olie willen tellen en deze veelal gebruiken op een ijsbal in de sauna. Het aantal druppels dat gebruikt dient te worden per geur hangt af van de geursterkte. In de pure geuren zijn 165 geuren te gebruiken in de sauna. Deze zijn verkrijgbaar van 5 ml tot 5 liter.

Etherische olie

sauna opgiet concentraat

De sauna opgietmiddelen zijn voor het grootste gedeelte van de opgieters het handigste om te gebruiken, omdat hiervan 150 geuren beschikbaar zijn en het nog wel te behappen is hoeveel ml per liter water gebruikt moet worden. van 4 tot 8 ml sauna opgietmiddel op 1 liter water is gebruikelijk. Deze zijn verkrijgbaar van 25 ml tot 10 liter.

Voor de beginnende saunameesters of sauna's met heel veel opgietmeesters kan ook nog sauna opgiet basic gebruikt worden. Hiervan kan altijd 10 ml op 1 liter water gebruikt worden. In de sauna opgiet basic zijn 85 geuren te gebruiken in de sauna. Deze zijn verkrijgbaar van 1 liter tot 10 liter.

Groothandel saunageuren

 

Je kunt inloggen op deze webshop of een nieuwe account aanmaken om de zakelijke prijzen in te zien.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.