Aromatherapie geuren in de autoshowroom - Beauty & Care BV

Aromatherapie geuren in de Autoshowroom

Aromatherapie geuren in de Autoshowroom

Aromatherapie geuren om je merkloyaliteit te verhogen van de autoshowroom. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving aan de bezoekers van de showroom. Je wilt de uitstraling van de showroom zo goed mogelijk overbrengen op de bezoekers.

Aromatherapie geuren om je merkloyaliteit te verhogen van de autoshowroom

 

Om klanten zich op zijn gemak te laten voelen is geur een belangrijk element. Geur kan de keuze van de klanten beïnvloeden waardoor de beslissing tot aankoop makkelijker wordt.

Een auto die ruikt naar rook door de eerdere eigenaar van de auto zal minder snel verkocht worden dan een auto die lekker naar bloemen of naar een nieuwe auto ruikt. Auto's met skyleer bekleding ruiken tegenwoordig minder naar leer waardoor klanten minder snel deze auto zullen kopen. Als de auto wel ruikt naar de leren bekleding wordt deze namelijk geassocieerd met luxe en dan zal de klant de auto eerder kopen.

Geur is een sterk instrument om merkloyaliteit te verhogen. Hierdoor besteden klanten meer tijd in de showroom waardoor ze ook eerder een nieuwe auto zullen kopen.

Om een geur in de auto te krijgen kan er roomspray in de matten worden gespoten.

Hieronder staat een schema waarin per ruimte is weergegeven welke geur er het beste kan worden ingezet door middel van een geurverstuiver in de openbare ruimte.

 

 

 

  Leather air New Car air Oriental air
Entree  x x  
Showroom x x  
Kantoor     x

 

 

 

Leather 

Leather air heeft een zwaar en niet van echt te onderscheiden leer aroma. Deze geur geeft een mystieke sfeer en is goed te gebruiken in auto showrooms.

 

New Car 

New Car air vult iedere gewenste ruimte met een aroma dat lijkt op dat van een auto die vers van de band komt rollen. Ideaal in te zetten in showrooms voor nieuwe en gebruikte auto's.

 

Oriental 

Oriental air heeft een zoet kruidig aroma. Deze geur is goed te gebruiken bij de entree en het kantoor.

 

 

 

Voor meer informatie kijk op onderstaande links

Beauty & Care air geuren

https://www.benc.nl/nl/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.