Blog - Aromatherapie geuren in het Theater of de Bioscoop - Beauty & Care BV

Aromatherapie geuren in het Theater of de Bioscoop

Aromatherapie geuren in het Theater of de Bioscoop

Aromatherapie geuren om de beleving van de gasten van het Theater of de Bioscoop te optimaliseren. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving aan de bezoekers. Aromatherapie creëert een unieke geurbeleving die past bij het theater of bioscoop. Je kunt zo de beleving in het theater of bioscoop veel beter naar voren laten komen. Hierdoor beleven de bezoekers alles beter waardoor ze sneller zullen terugkeren. Verder kun je je met aromatherapie inspelen op het onderbewustzijn van de mens en je onderscheiden van andere organisatie.

 

Aromatherapie geuren om de beleving van de gasten van het Theater of bioscoop te optimaliseren.

 

Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving aan de bezoekers. Geurbeleving creëert een unieke omgeving die past bij het theater of bioscoop. Je kunt zo de beleving in het theater of bioscoop veel beter naar voren laten komen. Hierdoor beleven de bezoekers alles beter waardoor ze sneller zullen terug keren. Verder kun je hiermee je onderscheiden van andere organisatie waardoor de omzet vaak stijgt. 

 

 

 

Citrus 

Coconut  Coffee  Fresh  Hyacinth  Jasmin  Jungle  Maharadja  pineapple  Sandalwood  Winter 
Parkeergarage         x   x        
Entree   x x   x     x     x
Foye   x x   x     x x   x
Wachtruimte         x x       x x
Toiletten x     x x   x        
Filmzaal                      
Theaterzaal x       x   x       x

 

 

 

Citrus

Citrus air veroorzaakt een hongerig gevoel bij bezoekers. Dus ideaal in de omgeving van de lunchroom.

 

Coconut 

Coconut air heeft een zacht en zoet kokos aroma. Ze komt in bijna alle tropische gebieden voor en geeft tropisch tintje aan ruimtes.

 

Coffee

Coffee air heeft een zoete, opwekkende, rijke, kruidige koffie tot cappuccino geur. Deze geur geeft een gevoel van huiselijkheid en warmte.

 

Fresh 

Fresh air geeft een schoon en frisse geur. Ideaal om de toiletten fris te laten ruiken.

 

Hyacinth 

Hyacinth air laat bezoekers zich op hun gemak voelen.

 

Jasmin

Jasmin air heeft een rijk, exotisch, bloemig aroma. Ze rond ruwe tonen af en zorgt voor aangename sfeer.

 

Jungle 

Jungle air veroorzaakt ontspanning bij bezoekers en geeft een frisse geur. Deze geur kan goed gebruikt worden bij de toiletten.

 

Maharadja 

Maharadja air vult iedere gewenste ruimte met een zwaar oosters, bastachtig, kruidig en fruitig aroma met een frisse noot.

 

Pineapple

Pineapple air heeft een zoet tot zoetzuur tropisch ananas aroma. Ze geeft een tropisch fruitig vakantietintje aan bepaalde ruimtes. 

 

Sandalwood 

Sandalwood air vult iedere gewenste ruimte met een diep, zacht, zoet-houtig balsemiek aroma van uitstekende duurzaamheid.

 

Winter

Winter air is een heerlijke geurende mix op basis van citrus en specerijen. Deze kruidige, warme citrusgeur maakt mensen blij en ze werkt eetlust bevorderend.

 

 

Voor meer informatie kijk op onderstaande links

Beauty & Care air geuren

https://www.benc.nl/nl/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.