Heb je wel eens een muffe geur in je kamer? - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Winter
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Dennen
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  Heb je wel eens een muffe geur in je kamer?

  Heb je wel eens een muffe geur in je kamer?

  Kom je wel eens een kamer binnen met een naar gevoel? Waarschijnlijk hangt er dan een muffe geur in de kamer en wil je deze zo snel mogelijk weg hebben. Lees de tips hieronder om zo snel mogelijk van dit nare gevoel af te komen.

  Het is altijd vervelend als je een muffe geur hebt in je kamer. Als het niet lekker ruikt wil je zo snel mogelijk weer weg uit een ruimte en als je eigenlijk nog lang in die ruimte moet blijven is het fijn als deze weer aangenaam ruikt.

  Maar niet getreurd, we hebben een aantal mogelijkheden om de ruimte weer lekker te laten ruiken.

   

   

  Hoe verwijder ik die vervelende geur?

  Luchten

  Het eerste wat handig is om te doen als een ruimte niet lekker ruikt is deze te luchten. Zet even een raam of een deur open en laat het even lekker doorwaaien. Hierdoor verdwijnt de muffe geur als het goed is al een beetje en is er weer frisse lucht in de ruimte.

  Luchten bij de douche

   

   

  Roomspray

  Roomspray

  Als de kamer goed gelucht is of het is niet mogelijk om de kamer te luchten, gebruik dan een roomspray. Met een roomspray ruikt de kamer in een mum van tijd weer lekker. Spray 2 tot 4 keer in de ruimte met een geur naar je keuze en je geniet weer van de ruimte.

  Een roomspray is goed te gebruiken in een vakantiebungalow, hotelkamer, slaapkamer, badkamer, infrarood sauna, stoomcabine, schoonheidssalon, massagesalon, een toilet etc.

  We hebben veel verschillende geuren beschikbaar in onze roomsprays.
  Met 1 flesje roomspray van 100 ml kan je ongeveer 100 x sprayen.

   

   

  Geurstokjes

  Als de ruimte niet al te groot is (ongeveer 20 vierkante meter) dan werken geurstokjes ook goed om een ruimte op een hele handige manier te voorzien van een lekkere geur.

  Zet hiervoor de geurstokjes op een plek waar er niet goed kinderen of dieren bij kunnen en doe de dop eraf. Draai de sierdop erop en begin met 4 stokjes. Als het niet voldoende ruikt met 4 stokjes, zet er dan na een dag meer stokjes in totdat ze wel voldoende geur geven. 

  Geurstokjes zijn in een aantal geuren bij ons verkrijgbaar.

  Geurstokjes

   

   

   

  Aromastone

  Aromastone

  Als de ruimte niet groter is dan een wc of een kast of de geur moet maar heel licht aanwezig zijn zoals op een nachtkastje als je gaat slapen dan zijn aromastones een ware uitkomst.

  Je kunt ervoor kiezen om de aromastones te verbergen achter een wc borstel of achter de kleren in je klerenkast. Maar je kunt er ook voor kiezen om ze op een prominentere plek neer te zetten zoals op je nachtkastje. Ze zien er best leuk uit dus het kan allebei.

  Werkwijze: zet de aromastone op een voor jou fijne plek neer. Druppel 2 tot 4 druppels op de aromastone en laat hem hier staan. Het poreuze steentje neemt de geur op en geeft de geur af aan de ruimte tot ongeveer 6 vierkante meter. Na een week kan het zijn dat de geur wat is vervlogen. Doe dan nog een keer een paar druppels op de aromastone en geniet opnieuw van de heerlijke geur.

  Bekijk hier onze etherische olie verdamper collectie
  Etherische olie goedkoop kopen

  Tips: Het is handig om dezelfde geur op de aromastone te blijven gebruiken omdat er altijd resten van de geur in de aromastone zijn getrokken. De aromastones zijn uit te wassen in de vaatwasser, maar bij een zware geur zal de geur er minder goed uit gaan dan bij een lichte geur.

   

   

   

   

  Aromabrander

  Een aromabrander is geschikt voor een grotere ruimte dan een aromastone en geurstokjes. Een aromabrander kan namelijk omdat de geur verwarmd wordt zelfs een woonkamer voorzien van een heerlijke geur. Bij een aromabrander is het handig om te kiezen voor een aromabrander met een groot bakje zodat de geur niet verbrand. 

  Aromabrander Japan wit

   

   

  ScentXBoost geurverstuiver

  Automatische geurverstuiver

  Bij grotere ruimtes vanaf 20m2 of ruimtes waar veel dezelfde geur gebruikt wordt kan er ook gebruik gemaakt worden van een automatische geurverstuiver. Vormen van automatische geurverstuivers zijn bij ons een Vamp of een Scent geurverstuiver.

  Deze automatische geurverstuiver kan om een bepaalde tijd steeds een klein beetje geur verstuiven in de ruimte zodat de geur steeds opnieuw geroken wordt.

   

   

   

  Schoonmaken

  Soms is schoonmaken de enige oplossing om van muffe geuren af te komen aangezien hetgeen wat vies is de vervelende geur kan veroorzaken.

  Schoonmaken met V-8 universeelreiniger

   

  Bouwkundig

  Soms is er bouwkundig iets niet goed aangelegd. Hierdoor kan een muffe geur blijven hangen. Voorbeelden kunnen zijn een rioolgeur of een frietvetgeur van de friettent op de hoek. Deze geuren zijn vaak alleen bouwkundig weg te halen. Hiervoor kan je dan dus beter een aannemer inschakelen om het bouwkundig op te lossen.

   

   

  Verouderd

  Het hoeven niet altijd geuren van buitenaf te zijn die zorgen voor een muffe geur in de ruimte. Oude stoomcabines kunnen bijvoorbeeld steeds wel voorzien worden van meer geur om een andere geur te maskeren, maar na 20 jaar intensief gebruik van een stoomcabine kan een betere optie ook wel eens zijn om de stoomcabine te vernieuwen.

   

   

  Afzuiging

  In de badkamer is afzuiging een manier om minder snel schimmel te krijgen. Als je geen raampje hebt is afzuiging dus wel echt een must.

   

   

   

  Tips

  Heb jij nog een leuke tip om een ruimte lekker te laten ruiken?

  Plaats dan je reactie hieronder. 

   

   

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »