Blog - Vele cadeaupakketten - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Winter
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Dennen
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  Vele cadeaupakketten

  Vele cadeaupakketten

  Hallo allemaal en welkom bij mijn blog!
  Mijn naam is Mike Merkx, ik ben 16 jaar oud en studeer aan De Rooi Pannen te Tilburg. Ik vind deze tijd van het jaar altijd erg gezellig, maar natuurlijk ook fris. Juist daarom is het lekker om rond deze tijd van het jaar in een lekker warm bad, douche of naar de sauna te gaan! Zelf vind ik het prettig om in een lekker warm bad te liggen als het buiten koud is. Hier heb ik bijpassende badoliën en verschillende wellness producten bij gevonden! In dit blog ga ik jullie hier meer over vertellen...

   

  Cadeaupakketjes

   

  Onze verschillende cadeaupakketten:

  Op dit moment hebben wij al meer dan 10 verschillende cadeaupakketten die voor allerlei gelegenheden en rustmomenten gebruikt kunnen worden. Het ene pakket is bijvoorbeeld meer bedoeld voor de sauna en de ander is misschien fijner voor onder de douche of lekkerder in bad. Zo heb je cadeaupakketten voor veel verschillende gelegenheden!

   

   

  Cadeaupakketten voor onder de douche:

   

  Hamam cadeaupakket

  Cadeaupakket Hamam

  Zo hebben we bijvoorbeeld cadeaupakket Hamam. In het cadeaupakket Hamam zit Hamam handzeep, douchegel, shampoo, scrubgel, badolie en Hamam massageolie. Het cadeaupakket Hamam ruikt erg lekker en heeft een kruidige, verfrissende geur. Zelf vind ik de Hamam ook lekker ruiken en fijn om zelf te gebruiken. Deze Hamamgeur is goed te gebruiken tijdens een bad, douche of in de sauna! 

   

   

  Scrubgel cadeaupakket

  Cadeaupakket Scrubgel

  Het cadeaupakket scrubgel bestaat uit 6 populaire scrubgels. Je hebt namelijk de Winter, Pepermunt, Hamam, Rozenmusk, Opium en Oceanië scrubgel. De scrubgels zijn goed te gebruiken onder de douche, in bad of in een Hamam. Zo heb je dus met alle scrubgels een verschillende geur, waardoor je een warm bad of douche misschien wel nog lekkerder vindt!

   

   

  Cadeaupakket voor in bad:

   

  Badolie cadeaupakket

  Cadeaupakket Badolie

  Het cadeaupakket badolie bestaat uit onze 6 meest populaire badoliën die ik persoonlijk erg lekker vind ruiken. In het cadeaupakket badolie zit de Lavendel, Eucalyptus, Jeneverbes, Zen, Me Time en Body Balance badolie. Deze verschillende badoliën zijn goed te gebruiken in gewone baden en in whirlpools!

   

   

  Cadeaupakketten voor de Sauna:

  We hebben veel cadeaupakketten voor in de sauna die allemaal heerlijk ruiken en met veel verschillende saunageuren!

  Zo hebben we bijvoorbeeld:

   

  Cadeaupakket sauna klassiek

  Cadeaupakket Sauna Klassiek

  Dit cadeaupakket bestaat uit 6 klassieke saunageuren van 25 ml. Je hebt namelijk de Eucalyptus, Munt, Lavendel, Sinaasappel, Dennen en Citroen opgiet. Zo heb je dus erg frisse, ontspannende en citrusgeuren bij elkaar in 1 cadeaupakket.

   

   

  Cadeaupakket sauna natuurlijk

  Cadeaupakket Sauna Natuurlijk

  In dit pakket zitten ook 6 verschillende saunageuren, zo heb je Me Time, Lente, Venkel, Terpentijn, Winter en Thuya Burr opgiet in flesjes van 25 ml in een cadeauverpakking. Dit cadeaupakket is handig, omdat er alleen maar natuurlijke geuren in zitten. Daarnaast bevat dit pakket zowel winter als lente geuren.

   

   

  Cadeaupakket sauna populair

  Cadeaupakket Sauna Populair 

  Dit heerlijke cadeaupakket bestaat uit verschillende saunageuren namelijk: Bamboe, Alpenkruiden, Honing Meloen, Groene Thee, Citrusfruit en Eumiment opgiet in 25 ml flesjes in een cadeauverpakking. Dit cadeaupakket is erg populair bij de klanten en vandaar de naam sauna populair, dit cadeaupakket geeft de sauna een heerlijke geur! Persoonlijk vind ik dit heerlijke frisse geuren. Dit cadeaupakket valt dus ook goed in de smaak bij de klanten!

   

   

  Cadeaupakket sauna ontdek

  Cadeaupakket Sauna Ontdek 

  Dit cadeaupakket bevat de volgende 6 saunageuren: Hamam, Winter, Pepermunt, Rozenmusk, Opium en Oceanië opgiet in 25 ml flesjes. Deze geuren zijn ideaal voor vele thema opgietingen! Deze set wordt geleverd in een cadeaudoosje.

   

   

  Cadeaupakket sauna favoriet

  Cadeaupakket Sauna Favoriet 

  Dit cadeaupakket met de favoriete saunageuren bestaat uit 6 heerlijke geuren: Tantra, Magnolia, Hamam, Mirre, Sandelhout en Zeewier opgiet in 25 ml flesjes. Ook deze geuren zijn goed geschikt voor vele thema opgietingen! Dit pakket wordt geleverd in een mooi cadeaudoosje.

   

   

   

  We hebben verschillende parfum cadeaupakketten:

   

  Cadeaupakket parfum fris

  Cadeaupakket Parfum fris 

  Bamboe, Vijg, Aloë Splash, Passiebloem en Fresh Linnen parfum 20 ml. Deze geuren zijn ideaal te gebruiken in een aromabrander of op een Aroma Stone in huis.

   

   

  Cadeaupakket parfum speciaal

  Cadeaupakket Parfum Speciaal

  Dit is een cadeaupakket met 5 Speciale huisgeuren: Rozenmusk, Opium, Tantra, Oceanië en Sinaasappel Cederhout parfum. Deze verschillende parfums worden verpakt in bruine glazen 20 ml flesjes met cadeaudoosjes. Ze zijn ideaal voor steeds een andere sfeer in huis.

   

   

  Cadeaupakket parfum romantisch

  Parfum Romantisch 

  Deze parfum zorgt voor een heerlijke en romantische sfeer in huis. Hij bevat 5 verschillende romantische huisgeuren: Sinaasappel Cederhout, Rozenmusk, Flamingo, Lotus en Magnolia parfum. Deze parfums worden in bruine 20 ml flesjes in cadeaudoosjes verpakt!

   

   

  Etherische olie cadeaupakketten:

  Als laatste hebben we ook nog etherische olie cadeaupakketten, We hebben het etherische olie basis en het etherische olie klassiek cadeaupakket. Deze etherische oliën worden in 20 ml flesjes verpakt in cadeaudoosjes en cadeau omdoos.

   

  Cadeaupakket etherische olie klassiek

  Cadeaupakket etherische olie klassiek 

  Munt olie, Lavendel, Dennen, Eucalyptus en Sinaasappel olie in bruine, glazen 20 ml flesjes in cadeaudoosjes en een cadeau omdoos. Deze klassieke etherische oliën kan iedereen goed gebruiken. Al deze natuurlijke etherische oliën zijn goed met elkaar te combineren en uitstekend te gebruiken in de sauna, een aromabrander op een aroma Stone, een diffuser en met een paar druppels in een bodylotion krijg je een natuurlijk gegeurde bodylotion. Bij dit cadeaupakket heb je de meest traditionele etherische oliën. Deze worden van alle etherische oliën het meeste gebruikt. De etherische olie is 100% puur en dus niet met iets gemixt.

   

   

  Cadeaupakket etherische olie basis

  Cadeaupakket etherische olie basis

  Dit cadeaupakket bestaat uit Cederhout olie, Winter mix, Pepermuntolie, Hamam mix en Eucalyptus olie in 20 ml flesjes in cadeaudoosjes en cadeau omdoos. Al deze natuurlijke etherische oliën zijn goed met elkaar te combineren en uitstekend te gebruiken in de sauna, een aromabrander, op een aroma Stone en een diffuser. Met een paar druppels in een bodylotion krijg je een natuurlijk gegeurde bodylotion. Bij dit cadeaupakket heb je de 2 bestsellers mixen die je in het cadeaupakket etherische olie klassiek niet hebt.

   

   

  Zoals je ziet beschikken we over meer dan 10 verschillende cadeaupakketten. Er is dus erg veel keus en de cadeaupakketten kunnen bij allerlei verschillende gelegenheden gebruikt worden. De één is wat meer gericht op de huid & verzorging en de ander wat meer op de sauna en massage.

   

  Bij ons zijn de cadeaupakketten sauna favoriet en sauna klassiek de bestsellers. Persoonlijk is het badolie cadeaupakket meer mijn ding. Dit omdat ik het lekker vind om in bad te liggen en veel verschillende geuren te testen. De geuren van het badolie cadeaupakket vind ik fris, zoet en lekker ruiken. Mijn persoonlijke favoriet van het badolie cadeaupakket is Me Time badolie.

   

  Mocht je eventueel nog tips hebben voor andere cadeaupakketten of vragen hebben, zet ze dan hieronder.

  Dan zal ik zo snel mogelijk reageren.

   

  Groetjes Mike

   

   

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.