Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 2 oktober 2017

We hebben een aantal etherische olie weetjes voor jullie op een rijtje gezet! Heb je zelf ook nog leuke aanvullingen? Zet ze dan onder dit blog artikel.

 

Een goede focus

Etherische Mint olie opent je luchtwegen en geeft meer focus
Een goede focus bij het lezen van een boek

Wil je meer focus bij het lezen van een boek? Doe dan 2 druppels Etherische Olie Mint of Eucalyptus op je bladwijzer. De geuren van Etherische Mintolie en etherische eucalyptus olie verhogen namelijk je focus.

 

Heerlijk geurende was

Wil je je wasgoed lekker laten ruiken? Voeg dan bijvoorbeeld Lente Mix aan je wasverzachter toe. Gebruik 5 druppels op een was. Je kunt dit met al onze etherische oliën doen.

 

Kookgeur verwijderen

Heb je last van een sterke geur in je keuken van de kookkunsten van gisterenavond? Zet dan een pan op het vuur met een bodempje water en Etherische Citroen Olie.

 

Persoonlijke massage Olie

Maak je eigen massageolie door 3 tot 5 druppels etherische olie naar eigen keuze te vermengen met 50ml (of gram) Zoete Amandel olie.

 

Heerlijke frisse lucht na het stofzuigen

Stofzuigers laten vaak een vervelende geur in de ruimte achter. Dit kun je eenvoudig verhelpen door 3-4 druppels etherische olie van uw keuze op een stukje watten in de stofzuigerzak te doen. Bijzonder lekker voor deze toepassing zijn Onze Lentemix of Eucalyptus Olie. Het is ook mogelijk met andere etherische oliën, voor deze toepassing is in principe elke etherische olie geschikt.

 

 

Etherische Olie

Etherische olie is een olie die wordt gewonnen uit natuurlijke producten.
Zo worden ze onder andere gewonnen uit bloemen, citrusvruchten, kruiden, specerijen, hout en hars.
Etherische Oliën worden ook wel Essentiele olie genoemd, dit komt door de werking die deze Olie bevat.
Van veel producten is aangetoond dat de werking positief is, zoals bijvoorbeeld Etherische Lavendel olie; deze werkt rustgevend.

 

Kwaliteit Etherische Olie

Er zijn verschillende kwaliteiten Etherische Olie verkrijgbaar. Wij werken met gecertificeerde leveranciers en al onze Essentiële Oliën worden door Europese organen gecontroleerd op echtheid en kwaliteit. De landen van herkomst en de botanische namen vermelden wij ook bij elke Etherische olie zodat u zelf kunt zien wat de afkomst is en van welk natuurproduct deze afkomstig is.

Reacties

  • Door Ingrid Bastiaans, 18 november 2020

    Beste Nander,

    De olie verbrand niet als deze in een klein beetje water in een warm pannetje gedaan wordt. Het is natuurlijk wel altijd beter voor de eigenschappen van de olie om hem niet warm te maken. Maar sommige...

  • Door NANDER COVENTS, 18 november 2020

    Als je een olie in een pannetje op het vuur opwarmt verbrand je de olie en gaat de kwaliteit weg en heb je enkel de geur.

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »