Vaderdag - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  Vaderdag

  Vaderdag

  Vaderdag, de dag waarop de man des huizes even niet hoeft te denken of er wel geld binnenkomt, het gazon gemaaid is of ‘nog even iets af moet maken voor zijn werk’.

  Uiteraard is het leuk om voor vaderdag rekening te houden met wat mannen fijne geuren vinden voor de sauna, de stoomcabine, in de douche of tijdens het scrubben.

  Niet alleen moeders houden van verwennerij

  Zoals vermeld in de inleiding, is Vaderdag dé dag om vaders te verwennen. Niet alleen moeders vinden dit namelijk lekker. Beauty & Care biedt verschillende wellness producten die hierbij kunnen helpen. Hieronder vind je een lijst met enkele voorbeelden van producten die perfect zijn voor de ontspanning van een échte vader.

   

  Opgietmiddelen

  Sauna opgietmiddelen in de geurgroep hout. Wij bieden maar liefst 10 verschillende soorten opgietmiddelen in deze geurgroep, zoals Cederhout, Berken en Dennen;

  Daarnaast hebben we ook nog een aantal leuke sauna cadeaupakketten.

   

  Badolie

  Veel mannen vinden het prettig in bad te gaan liggen en even alles aan zich voorbij te laten gaan. In combinatie met onze 10 soorten natuurlijke badolie is dit perfect om even tot rust te komen;

   

  Stoombadmelk

  Eucamilk, Eucamintmilk en andere soorten stoombadmelk. Stoombadmelk is geëmulgeerde etherische olie, speciaal ontwikkeld voor het stoombad.

   

  Sportmassage

  Geef een stevige sport massage met Sport massage olie. Dit is een kruidige massage olie geschikt voor sportmassages. Laat de vader de massage olie afwassen onder de douche alvorens hij zich af droogt. Zo blijven de handdoeken langer mooi. Als je een beetje wilt afwisselen met de geur tijdens de massage, kies dan voor het massage olie cadeaupakket.

   

  Vaderdaggeschenk voor wellness centra

  Als geschenk op vaderdag zou een potje scrubzout opium, een flesje fitness badolie of Spa douchegel leuk zijn als afsluiter van de dag. Dit zodat ze telkens nog aan jullie wellness centrum blijven denken wanneer ze de badolie, de douchegel of het potje scrubzout thuis zien staan.

   

  Nog andere vragen of tips?

  Dan is het mogelijk een reactie in de comment box hieronder te plaatsen.

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.