Massage olie kopen? Bestel het nu bij ons in de Webshop | Benc - Beauty & Care BV

Massage olie en Thaise kruidenstempels

Body to Body Massage olie

Body to Body Massage olie is een reukloze massage olie. Vanwege de langdurige gladheid is deze massage olie uitermate geschikt voor Body to Body massages.

Cadeaupakket massage natuurlijk

Dit natuurlijke massage olie pakket bevat de volgende massage oliën: Sport massage olie, Lavendel massage olie, Pepermunt massage olie, Winter massage olie, Hamam massage olie en Zoete Amandel olie.
€20,66

Zoete Amandel olie

Deze koudgeperste plantaardige olie is goed over de huid te verdelen. Ze versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. De olie reguleert het vochtgehalte van de huid. Het is een heerlijke olie om mee te masseren.

Argan olie

Argan olie leent zich goed voor haar, hoofd en nagels. Argan olie is rijk aan essentiële vetzuren en antioxidanten. Ze is zo teder dat ze zelfs geschikt is voor de babyhuid. Deze verzorgende en beschermende olie maakt de huid soepel en vitaal.
€17,36

Kokos massage olie

Kokos massage olie afwasbaar versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Masseer de olie in het gezicht, de hals en het decolleté. Deze olie is afwasbaar met water.

Rozenmusk massage olie

Rozenmusk body en massage olie versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Masseer de olie in het gezicht, de hals en het decolleté. Deze olie is afwasbaar met water.

Bamboe massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid. De massage olie laat zich goed over de huid verdelen. Ter verrijking is aan deze basis olie Bamboe parfum toegevoegd voor een fris aroma.

Lavendel massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid. De massage olie laat zich goed over de huid verdelen. Ter verrijking is aan deze basis olie Lavendel olie toegevoegd.

Honing massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid. De massage olie laat zich goed over de huid verdelen. Ter verrijking is aan deze basis olie Honing parfum toegevoegd voor een warme geur.

Eucalyptus Munt massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid. De massage olie laat zich goed over de huid verdelen. Ter verrijking is aan deze basis olie Eucalyptus Munt mix toegevoegd.

Zoete Amandel olie cosmetisch

Deze koudgeperste plantaardige olie is goed over de huid te verdelen. Ze versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. De olie reguleert het vochtgehalte van de huid.

Abrikozenpit olie

Vanwege het hoge gehalte meervoudig onverzadigde vetzuren, wordt deze olie in voedende huidpreparaten gebruikt. Ze is geschikt voor ieder huidtype, maar speciaal voor de droge en gevoelige huid. Ze houdt de huid elastisch, jong en strak.
€10,33

Sport massage olie

Sport massage olie afwasbaar versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Masseer de olie in het gezicht, de hals en het decolleté. Deze olie is afwasbaar met water.

Opium massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid. De massage olie laat zich goed over de huid verdelen. Ter verrijking is aan deze basis olie Opium parfum toegevoegd.

Indonesië Argan massage olie

Indonesië Argan massage olie heeft een kruidige, licht-bloemige, warme geur met citrustonen. Deze Indonesië Argan massage olie is ook goed te combineren in een ontspannende lichaamsbehandeling met de Oceanië scrubolie.
€12,35

Kiriata massage olie

Kiriata Massage olie is een zeer voordelige massage olie welke iets beter is af te wassen met water en zeep. Door deze massage olie blijft het lichaam langer glad en ze trekt minder snel in de huid.

Lotus massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid. De massage olie laat zich goed over de huid verdelen. Ter verrijking is aan deze basis olie Lotus parfum toegevoegd.

Amandelbloesem massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid. De massage olie laat zich goed over de huid verdelen. Ter verrijking is aan deze basis olie Jasmijn parfum toegevoegd.

Polynesië Argan massage olie

Polynesië Argan massage olie heeft een zoet-tropische vakantiegeur die goed past in de streek van Frans Polynesië en Hawaii. Polynesië Argan massage olie heeft een bloemige, tropisch-fruitige, zoete kokos geur.
€12,35

Argan massage olie

Deze neutrale massage olie bestaat uit Argan en Zoete Amandel olie. Argan olie leent zich goed voor haar, hoofd en nagels. Argan olie is rijk aan essentiele vetzuren en antioxidanten. Ze is zo teder dat ze zelfs geschikt is voor de babyhuid.
€10,33

Tea Tree Argan olie

100% Argan olie verrijkt met Tea Tree olie wordt in deze handige sprayfles vooral voor haar, huid en nagels gebruikt voor een dagelijkse schoonheidsbehandeling. Deze Tea Tree Argan olie is geschikt voor het lichaam en het gezicht.
€20,62

Tea Tree Lavendel Argan olie

Tea Tree Lavendel Argan olie is een koudgeperste plantaardige olie, rijk aan essentiële vetzuren en antioxidanten. Deze verzorgende en beschermende olie maakt de huid soepel en vitaal. Beschermt de huid tegen uitdroging.

Hydrofiele massage gel

Hydrofiele massage gel is erg glad en wordt 3 keer opnieuw glad door toevoeging van een paar ml. handwarm water. Ze trekt draden zodat u op een andere manier contact krijgt met de huid.

Aqua massage gel

Aqua massage gel is een reukloze massage olie die erg glad is, geeft geen irritaties op de huid en is na de massage af te wassen met water en zeep. Gebruik een afwasbare massagetafel om de gel makkelijk af te wassen. Enkel geschikt voor uitwendig gebruik.
€33,02

Massage oliën en producten

Beauty & Care biedt natuurlijke massage oliën, massage oliën met verschillende geuren die makkelijk afwasbaar zijn en Thaise kruidenstempels voor het lichaam en voor het gezicht.

Best verkochte massage oliën

De best verkochte massage oliën zijn Body to Body massage olie, Zoete Amandel olie, Tea Tree Argan olie en Rapai massage olie (ook wel Sabai massage olie genoemd).