Sauna Opgietmiddel Concentraat, koop hier uw Sauna Opgiet - Beauty & Care BV

150+ sauna opgietmiddelen

Eucalyptus opgiet

Eucalyptus opgiet heeft een heerlijk fris en opwekkend kamferachtig aroma. Eucalyptusbladeren worden speciaal gebruikt tegen ademhalingskwalen. Eucalyptus opgietmiddel is de nummer 1 saunageur en wordt dan ook bij alle sauna's ingezet.

Lavendel opgiet

Lavendel opgiet vult de sauna met een heerlijk zacht lavendel aroma. De geur van Lavendel zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor ze uitstekend werkt tegen stress en slapeloosheid.

Winter opgiet

Deze kruidige, warme citrusgeur maakt mensen blij en ze werkt eetlust bevorderend.
Winter opgiet geeft uw feestdagen en de winter een warme behaaglijke sfeer.

Sandelhout opgiet

Sandelhout opgiet vult de sauna met een frisse, terpeen-achtige boventoon en een warme, rijke, zoet-balsemieke ondertoon.
Sandelhout wordt al duizenden jaren gebruikt als wierook en wordt uit houtsnippers gedistilleerd.

AANBIEDING

Herfst opgiet

Herfst opgiet is samengesteld uit Patchouli en Den en is speciaal voor de herfst.
Ze is aarde, kruidig, houtachtig.
Patchouli werkt kalmerend en versterkend.
€4,12 €3,30

Hamam opgiet

Hamam opgiet zorgt voor een oosterse, kruidige en zuiverende geur in de sauna. Hamam sauna opgietmiddel is op basis van Lemongrass en Lavendel olie.

Cederhout opgiet

Cederhout opgiet vult de sauna met een rokerig, houtig, zoet, teerachtig aroma. Haar aroma trekt liefde en gezelligheid aan. Deze geur is verwant aan de den en de spar.

Dennen opgiet

Dennen opgiet vult de sauna met een fantastisch dennen aroma en waant u zich in de natuur. Dit sauna opgietmiddel heeft een beschermende, zuiverende werking en reinigt de lucht.

Sinaasappel Cederhout opgiet

Sinaasappel Cederhout is een mooi samengesteld sauna opgietmiddel met bloemige en houtige tonen.
Deze geur helpt tegen angst en emotionele uitputting.

Honing Meloen opgiet

Honing Meloen opgiet vult de sauna met het heerlijk zoet-fruitig aroma van de honingmeloen.
Dez geur is uiterst fris en heel sappig.

Eucalyptus Munt opgiet

Eucalyptus Munt opgiet is een frisse mix van munt en eucalyptus. Eucalyptus Munt opgiet helpt u weer vrij te ademen. Dit sauna opgietmiddel heeft een verfrissende en verkoelende werking.

Opium opgiet

Opium opgiet heeft een Oriëntaals, mysterieus, kruidig aroma.
Opium is het ingedroogde melksap van de opiumpapaver.
Opium werd vroeger gerookt om in een plezierige roes te geraken. Tevens werd ze veel ingezet als pijnstiller.

Munt opgiet

Munt opgiet vult de sauna met een frisse mintgeur. Munt opgiet zuivert de omgeving van onrust en spanningen en heeft een kalmerende invloed op overspannen mensen.

Alpenkruiden opgiet

Alpenkruiden opgiet is een klassieke Duitse saunageur welke beschikt over een verrassend kruidig aroma.

Lemongrass opgiet

Lemongrass opgiet werkt kalmerend op het zenuwstelsel.
Ze neutraliseert de geur bij een opgieting.

Rozen opgiet

Rozen opgiet vult de sauna met een zeer rijk, diep, zoet-bloemig, enigszins pikant aroma. De Roos verschaft een gevoel van welzijn en geluk. Door het inademen van het rozenaroma wordt de mens weer heel en ze helpt bij het verwerken van verdriet.

Berken opgiet

Berken opgiet vult de sauna met een heerlijk zacht en houtig berken aroma. Berken opgiet wordt vaak gebruikt tijdens Duitse opgietsessies.

Sinaasappel opgiet

Sinaasappel opgiet vult de sauna met een zoete fruitige sinaasappelgeur welke zorgt voor een aangename vrolijke sfeer.

Bamboe opgiet

Bamboe opgiet heeft een ontspannend/fris aroma.
Het bloeit zelden, soms een keer in de honderd jaar. Het is de meest voorkomende jungleplant in Nederland.

Diamonds opgiet

Diamonds opgiet heeft een zwaar, zoet, bloemig, houtig en warm aroma. Diamonds opgiet is een heerlijke mix van een bloem, fruit en ambergeur.

Magnolia opgiet

Magnolia opgiet vult uw sauna met een exotisch, zoet-bloemig aroma. Ze sust angst en woede.
Magnolia word gebruikt voor meditatie, geestelijke ontwikkeling, vrede en harmonie.

Oriental opgiet

Oriental opgiet heeft een zoet, kruidig aroma. Oriental opgiet is samengesteld met kruiden uit China, Himalaya, de Grote Soenda, Eilanden en het Palearctisch gebied.

Citroen opgiet

Citroen opgiet vult de sauna met een licht, fris citroen aroma.
Het is anti-bacterieel, huidontvettend en luchtverfrissend.

Sauna Gold opgiet

Sauna Gold opgiet vult de sauna met een fris, zoet- balsemiek, dennen, eucalyptus, menthol aroma. De dennen geur in Sauna Gold heeft een beschermende/zuiverende werking.

Sauna opgietmiddel

Het gebruik van de sauna is voor veel mensen een aangename ontspanning in het drukke leven. Sauna opgietingen zijn voor veel mensen dan ook een ontspanning van lichaam en geest. Sauna accessoires zoals een sauna emmer of een Chinese waaier kunnen een positieve bijdrage leveren aan deze manier van ontspanning. Het gebruik van onder andere sauna opgietconcentraat met sauna geuren zoals Eucalyptus, Mint, Lavendel, Sinaasappel en Cederhout kan een bijdrage leveren aan de sauna opgieting. Ook sauna geuren zoals Honing-Meloen, Bamboe, Zeewier en Sandelhout hebben we in ons assortiment. Zo heb je veel meer keus dan wanneer je alleen gebruik zou maken van sauna opgietconcentraten op basis van etherische olie. Eucalyptus, Mint, Citroen, Patchouli en Sinaasappel sauna opgietconcentraat zijn wel op basis van natuurlijke etherische olie. De vele sauna opgietmiddelen zorgen voor een heerlijke geur in de sauna die bij je voorkeur past. Sauna geuren uit dezelfde geurgroep kunnen bijna altijd goed met elkaar worden gecombineerd.

Sauna geuren

De inmiddels al meer dan 150 sauna geuren maken elke saunagang tot een lekker ruikende sauna opgieting. De sauna geuren variërend van Alpenkruiden, Eucalyptus en Lavendel tot aan Zeewier geven de sauna opgieting een extra dimensie in geurbeleving. Daarnaast bieden we de perfecte sauna accessoires voor tijdens uw sauna gebruik. Al onze sauna opgietmiddelen zijn goed met elkaar te combineren tot heerlijke geurcombinaties. Indien de sauna opgieting een thema heeft, kan je de sauna geuren op elkaar aanpassen zodat deze alle aanwezige zintuigen prikkelen (tijdens de sauna opgieting: ruiken, zien en horen en na de sauna opgieting proeven van iets lekkers). Deze mogelijkheid maakt dat je de verschillende sauna opgietconcentraten perfect kunt afstemmen op elke gelegenheid en de voor jou passende beleving kunt creëren. Zo waan je jezelf met sauna accessoires en sauna opgiet geuren tijdens elke sauna opgiet sessie in een voor jou heerlijk ruikende omgeving.

Sauna opgietmiddel geurgroepen

- Hout sauna opgietmiddel
- Kruid sauna opgietmiddel
- Citrus sauna opgietmiddel
- Bloem sauna opgietmiddel
- Hars sauna opgietmiddel
- Specerij sauna opgietmiddel
- Fruit sauna opgietmiddel
- Fantasie sauna opgietmiddel

Sauna opgiet concentraat tonen

Er zijn boventonen, middentonen en ondertonen in de sauna geuren verkrijgbaar. De boventoon komt als eerste te voorschijn en blijft even hangen, de middentoon komt na de boventoon te voorschijn en blijft al iets langer hangen en de ondertoon komt als laatste tevoorschijn en blijft ook het langste hangen. De ondertoon sauna geuren zijn veelal ook de zwaardere sauna geuren en de boventoon sauna geuren dus de lichtere sauna geuren.

Gebruik sauna accessoires met sauna opgiet concentraat

Het is belangrijk om sauna accessoires op de juiste, veilige manier te gebruiken. Om optimaal te genieten van de sauna geuren tijdens de sauna opgieting is het dan ook belangrijk om te weten hoe het sauna opgietmiddel gebruikt dient te worden. Sauna opgietconcentraat wordt toegevoegd aan het sauna kuipje wat gevuld is met ijs of water. Omdat het vrij moeilijk is om de juiste hoeveelheid van de sauna geuren af te meten voor de sauna opgieting wordt het sauna opgietmiddel verdund met ethanol.

Gebruik sauna opgietmiddel

Gebruik 4-7 ml. sauna opgiet concentraat op 1 liter ijs of water. Nadat je het gekozen sauna opgietmiddel hebt doorgeroerd met de saunalepel kan je het direct op de saunakachel lepelen. Na enkele keren gebruik gemaakt te hebben van het sauna opgietmiddel zal je de perfecte combinatie van sauna geuren ontdekken.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »