Zakelijke wellness producten - Beauty & Care BV

Zakelijke wellness producten

Menthol kristallen

Menthol kristallen zijn vaste kleurloze kristallen met een fris mint aroma. De menthol kristallen zijn verpakt in een zakje in een passende doos.

Parfum Alcohol 96% gedenatureerd

Desinfecteer met parfum alcohol 96%. Ethanol 96% of Parfum Alcohol 96% is biologisch en gedenatureerd met Eucalyptus olie. Hierdoor is deze parfum alcohol niet geschikt voor consumptie.

Eucamint opgiet

Eucamint opgiet is een frisse mix van mint en eucalyptus.
Eucamint opgiet helpt u weer vrij te ademen. Dit sauna opgietmiddel heeft een verfrissende en verkoelende werking.

Sauna Gold opgiet

Sauna Gold opgiet vult de sauna met een fris, zoet- balsemiek, dennen, eucalyptus, menthol aroma. De dennen geur in Sauna Gold heeft een beschermende/zuiverende werking.

Eucamint mix

Eucamint mix helpt u weer vrij te ademen door de verfrissende mix van mint en eucalyptus. Deze etherische olie mix van Eucalyptus en Mint olie heeft een kamferachtige geur met een verfrissende en verkoelende werking.

Eucamint milk

Eucamint stoombadmilk vult de stoomcabine met een frisse mix van mint en eucalyptus. Ze helpt u weer vrij te ademen door de verfrissende en verkoelende werking.
€14,87

Lavendel gelpakking

Lavendel gelpakking bevat voedende Argan olie.
Ze is licht paars gekleurd en bevat een heerlijke ontspannende Lavendel geur.

Regenboog pallet scrubzout

Deze regenboog scrubzout pallet bevat 10 zakken Vanille (geel), 10 zakken Rozen (rose), 10 zakken Opium (groen) en 10 zakken van 25 kg Lavendel (lila paars). Scrubzout heeft een veilige korrelgrootte van 0,1 tot 1 mm. Houd rekening met 4 dagen levertijd.
€679,34

Zakelijke webshop voor de Beauty & Care wellness producten

Heb je een bedrijf in de wellness branche en heb je volle dozen of misschien wel een pallet met wellness producten nodig?
Maak dan een zakelijke account aan op deze webshop.

Je kunt inloggen op deze webshop of een nieuwe account aanmaken om de zakelijke prijzen in te zien.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »