Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
0
Review Logo9,6 @ Google

Beauty & Care Fabriek en Groothandel

Groothandel Etherische olie en Wellness producten in Tilburg

Heb je een bedrijf in de wellness branche en heb je volle dozen of misschien wel een pallet met wellness producten nodig?
Maak dan een zakelijke account aan op deze webshop.

Je kunt inloggen op deze webshop of een nieuwe account aanmaken om de zakelijke prijzen in te zien.

Groothandel Etherische olie

Beauty & Care is de grootste leverancier van Etherische olie in Nederland aan bedrijven. Door ons ruim veertig jarig bestaan hebben wij de juiste kennis en ervaring. Daarnaast hebben wij naast de groothandel functionaliteit ook een eigen productie omgeving waar wij natuurlijke producten vervaardigen met Etherische Olie als basis. Een Etherische Olie groothandel in Nederland moet daarnaast aan allerlei vereisten rondom veiligheid en maatschappelijke aspecten voldoen, uiteraard voldoen wij hieraan. Daarnaast zijn wij de enige Groothandel in Etherische Olie in Nederland die u middels een etiket ook wijzen op zowel gebruik als alle nodige informatie. Waardoor u of uw klanten veilig van de kracht uit de natuur kunnen genieten. Etherische Olie biedt de kracht van natuur in een flesje.

Etherische olie groothandel

groothandel wellness producten

Groothandel en Fabriek Wellness producten

Op onze webshop staan vele wellness producten zodat een wellness centrum, hotel, bungalowpark, massage salon etc. voor veel wellness producten bij ons terecht kunnen. Hierbij kan gedacht worden aan sauna geuren, sauna accessoires, bad-, douche-, beauty- en massage producten, etherische oliën en verschillende manieren om ruimtes te begeuren.

Kortom, wij zijn een fabriek / groothandel in wellness producten. Maak een zakelijke account aan om de prijzen exclusief btw in te kunnen zien. Stuur voor kortingen bij grote afnames een mailtje naar [email protected] 

 

 

 

 

 

Fabriek Sauna Opgiet

Voor de sauna bieden we pure geuren, sauna opgietmiddel en sauna opgiet basic.

De pure geuren zijn voor de opgieters die druppels etherische olie willen tellen en deze veelal gebruiken op een ijsbal in de sauna. Het aantal druppels dat gebruikt dient te worden per geur hangt af van de geursterkte. In de pure geuren zijn 165 geuren te gebruiken in de sauna. Deze zijn verkrijgbaar van 5 ml tot 5 liter.

Etherische olie

sauna opgiet concentraat

De sauna opgietmiddelen zijn voor het grootste gedeelte van de opgieters het handigste om te gebruiken, omdat hiervan 150 geuren beschikbaar zijn en het nog wel te behappen is hoeveel ml per liter water gebruikt moet worden. van 4 tot 8 ml sauna opgietmiddel op 1 liter water is gebruikelijk. Deze zijn verkrijgbaar van 25 ml tot 10 liter.

Voor de beginnende saunameesters of sauna's met heel veel opgietmeesters kan ook nog sauna opgiet basic gebruikt worden. Hiervan kan altijd 10 ml op 1 liter water gebruikt worden. In de sauna opgiet basic zijn 85 geuren te gebruiken in de sauna. Deze zijn verkrijgbaar van 1 liter tot 10 liter.

Groothandel saunageuren

Als wellnesscentrum is het handig om een zakelijk account aan te maken. Dan zijn de prijzen exclusief btw zichtbaar en voor kortingen bij grote afnames, stuur dan een mailtje naar [email protected] 

Je kunt inloggen op deze webshop of een nieuwe account aanmaken om de zakelijke prijzen in te zien.

 

Maak een account aan

Bestel heel gemakkelijk en snel bij benc.nl. Maak nu een account aan of login.

Klantenservice

Social media

9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Google

Beauty & Care B.V.

Heraclesstraat 18
5048 CG Tilburg
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW NL806817847B01
KVK 17039103
IBAN NL90ABNA0591776928

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »