Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Fabriek / Groothandel Etherische olie en Wellness producten in Tilburg

 

Heeft u een bedrijf in de wellness branche en heeft u volle dozen of misschien wel een pallet met Beauty & Care wellness producten nodig? Log dan in op de webshop of een maak een nieuwe account aan om de zakelijke prijzen in te zien.

 

Groothandel Etherische olie

Beauty & Care is de grootste leverancier van Etherische olie in Nederland aan bedrijven. Door ons ruim 45 jarig bestaan hebben we de juiste kennis en ervaring.

Daarnaast hebben we naast de groothandel functionaliteit ook een eigen productie omgeving waar we natuurlijke producten vervaardigen met Etherische Olie als basis.

Een Etherische Olie groothandel in Nederland moet daarnaast aan allerlei eisen rondom veiligheid en maatschappelijke aspecten voldoen, uiteraard voldoen wij hieraan. Daarnaast zijn we de enige Groothandel in Etherische Olie in Nederland die u middels een etiket ook wijzen op zowel het gebruik als alle nodige informatie. Hierdoor kunnen u en uw klanten veilig van de kracht uit de natuur kunnen genieten. Etherische Olie biedt de kracht van de natuur in een flesje.

 

Etherische olie groothandel

 

groothandel wellness producten

Groothandel en Fabriek Wellness producten

Op onze webshop staan vele wellness producten zodat een wellness centrum, hotel, bungalowpark, massage salon etc. voor veel wellness producten bij ons terecht kunnen. Hierbij kan gedacht worden aan sauna geuren, sauna accessoires, bad-, douche-, beauty- en massage producten, etherische oliën en verschillende manieren om ruimtes te begeuren.

Kortom, wij zijn een fabriek / groothandel in wellness producten. Maak een zakelijke account aan om de prijzen exclusief btw in te kunnen zien. Stuur voor kortingen bij grote afnames een mailtje naar [email protected].

 

Fabriek Sauna Opgiet

Voor de sauna bieden we:

- pure sauna oliën

- sauna opgietmiddel

- sauna opgiet basic

 

 

 

Pure sauna olie

De pure sauna oliën zijn voor de opgieters die druppels etherische olie willen tellen en deze veelal gebruiken op een ijsbal in de sauna. Het aantal druppels dat gebruikt dient te worden per geur hangt af van de geursterkte. In de pure geuren zijn 130 geuren te gebruiken in de sauna. Deze zijn verkrijgbaar van 5 ml tot 5 liter.

 

 

 

Etherische olie

 

 

sauna opgiet concentraat

Sauna opgietmiddel 135+ geuren

De sauna opgietmiddelen zijn voor het grootste gedeelte van de opgieters het handigste om te gebruiken, omdat hiervan 135 geuren beschikbaar zijn en het nog wel te behappen is hoeveel ml per liter water gebruikt moet worden. van 4 tot 8 ml sauna opgietmiddel op 1 liter water is gebruikelijk. Deze zijn verkrijgbaar van 25 ml tot 10 liter.

 

 

Sauna opgiet basic 85+ geuren

Voor de beginnende saunameesters of sauna's met heel veel opgietmeesters bieden we ook nog sauna opgiet basic aan. Hiervan kan altijd 10 ml op 1 liter water gebruikt worden. In de sauna opgiet basic zijn 85 geuren te gebruiken in de sauna. Deze zijn verkrijgbaar van 1 liter tot 10 liter.

 

 

Groothandel saunageuren

 

Als wellnesscentrum is het handig om een zakelijk account aan te maken. Dan kunnen we u korting geven bij grote afnames. Stuur zodra u een zakelijk account heeft aangemaakt hiervoor een mailtje naar [email protected]

Log in op de webshop of een maak een nieuwe account aan om de zakelijke prijzen in te zien.

 

 

Maak een account aan

Bestel heel gemakkelijk en snel bij benc.nl. Maak nu een account aan of login.

Klantenservice

Social media

9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Google

Beauty & Care B.V.

Heraclesstraat 18
5048 CG Tilburg
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW NL806817847B01
KVK 17039103
IBAN NL90ABNA0591776928

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »