Blog - Land van herkomst etherische olie - Beauty & Care BV

Land van herkomst etherische olie

Land van herkomst etherische olie

Etherische oliën komen vanuit de hele wereld aangezien het klimaat, de grond en weersomstandigheden invloed hebben op de plant waar de etherische olie vandaan komt.

Op de kaart is goed te zien aan de rode vlaggetjes dat er veel etherische oliën uit Europa, China en India komen. Zo komt Lavendel olie uit Frankrijk, Eucalyptus olie uit China, Menthol Kristallen uit India, Tea Tree olie uit Australië, Ylang Ylang olie uit Madagascar, Citroen olie uit Italië, Cederhout olie uit Noord-Amerika etc.

 

 

Hieronder staan de botanische namen en het land van herkomst van onze etherische oliën:

Etherische olie Botanische naam Land van Herkomst
Anijs olie Illicium Verum China
Basilicum olie Ocimum Basilicum Vietnam
Bergamot olie Citrus Bergamia Italië
Bloedsinaasappel olie Citrus Sinensis Italië, Sicilië
Cederhout olie Juniperus Mexicana Noord Amerika, Texas
Cipres olie Cupresses Sempervirens Spanje
Citroen olie Citrus Limonum Italië
Dennen olie Abies Sibirica Rusland
Eucalyptus olie Eucalyptus Globulus China, Hebei
Gember olie Zingiber Officinalis Roscoe China
Jeneverbes olie Juniperus Communis Kroatië
Kamille olie blauw Chamomilla Recutita Egypte
Kaneel blad olie Cinnamomum Zeylanicum Sri Lanka
Kruidnagel olie Eugenia Caryophyllata Indonesië
Kruizemunt olie Mentha Spicata V.S, Washington
Laurier olie Lauris Nobilis V.S, Georgia
Lavendel olie Lavandula Angustifolia Frankrijk
Lemongrass olie (Citroengras olie) Cymbopogon Flexuoses India
Limoen olie Citrus Aurantifolia swingle Mexico
Litsea Cubeba olie Litsea Cubeba Pers. China
Mandarijn olie Citrus Reticulata Spanje
Menthol Kristallen Menthol India
Munt olie (Akkermunt olie) Mentha Arvensis China, Hefei Anhui
Oregano olie Origanum Vulgare Turkije
Patchouli olie Pogostemon Cablin Bali, Indonesië
Pepermunt olie Mentha Piperita Noord-Amerika
Petit Grain olie Citrus Aurantium, SSP Amara V.S, Florida
Rozemarijn olie Rosmarinus Officinalis Spanje
Rozen olie Rosa Damascena Bulgarije
Salie olie Salvia Officinalis Dalmatië
Sinaasappel olie (zoet) Citrus Sinensis Italië
Spar olie Abies Sibirica Kroatië
Tea Tree olie Melaleuca Alternifolia Australië
Venkel olie Foenicum Vulgare Australië, Perth
Wintergreen olie Gaultheria Procumbens China
Ylang Ylang olie Cananga Adorata Madagascar
Zwarte Peper olie Piper Nigrum India

  
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »