Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
Beauty & Care Aromatherapie blog

Vele cadeaupakketten

Vele cadeaupakketten

Hallo allemaal en welkom bij mijn blog!
Mijn naam is Mike Merkx, ik ben 16 jaar oud en studeer aan De Rooi Pannen te Tilburg. Ik vind deze tijd van het jaar altijd erg gezellig, maar natuurlijk ook fris. Juist daarom is het lekker om rond deze tijd van het jaar in een lekker warm bad, douche of naar de sauna te gaan! Zelf vind ik het prettig om in een lekker warm bad te liggen als het buiten koud is. Hier heb ik bijpassende badoliën en verschillende wellness producten bij gevonden! In dit blog ga ik jullie hier meer over vertellen...

Waarom geven we elkaar cadeaus?

Waarom geven we elkaar cadeaus?

Mijn naam is Elvera Hoefmans en ik ben 17 jaar oud. Omdat ik veel van beauty en geur producten houd en het leuk vind om een goede sfeer te creëren heb ik ervoor gekozen om een blog artikel te schrijven over waarom we elkaar cadeaus geven gericht op wellness producten en een leuke sfeer creëren. De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent voor mij gezelligheid met familie en vrienden. Wij geven elkaar ieder jaar een cadeautje. Ik vroeg me af hoe het begonnen is dat iedereen elkaar cadeaus geeft. Hoe dit veranderd is in de tijd en daarnaast geef ik nog inspiratie voor de leukste cadeaus voor hem of haar. Lees hier meer over in mijn blog.