Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
Beauty & Care Aromatherapie blog

Ingrediënten etherische olie en parfum

Ingrediënten etherische olie en parfum

Onze etherische oliën zijn 100% puur. Op het etiket staan achter de botanische naam van de etherische olie nog andere ingrediënten weergegeven. Dit zijn de allergenen van de betreffende etherische olie. Als deze stoffen van een bepaalde etherische olie niet achter de botanische naam vermeld staan kan het zijn dat het geen echte etherische oliën zijn.

Beauty producten blog

Beauty producten blog

Onze natuur bevat vele goede mineralen. De mineralen zijn de bouwstenen van ons lichaam. Deze opmerkelijke aarde en zijn ongelofelijke eigenschappen zorgen elke dag voor het versterken van het immuunsysteem. Het stimuleert, versterkt en verjongt cellen en weefsels. Hierdoor is het een ideaal ingrediënt voor huidverzorging en natuurlijke schoonheidsproducten.

Aromatherapie geuren voor iedere branche

Aromatherapie geuren voor iedere branche

In iedere branche is het gebruiken van aromatherapie geuren op basis van etherische olie of parfum erg belangrijk. Geuren spelen namelijk in op het sterkste zintuig van je gasten of klanten, ''Reuk''. Op de juiste manier gebruik maken van geur is erg belangrijk. Dit vanwege dat het een toegevoegde waarde kan geven aan je organisatie. Het kan omzet verhogend zijn, je merkloyaliteit verhogen, de terug keer van je gasten of klanten bevorderen, concentratie bevorderend zijn en levert nog vele andere voordelen op.....

Aromatherapie geuren voor Sauna's en Wellness centra

Aromatherapie geuren voor Sauna's en Wellness centra

Bij het bezoeken van een Wellness centra of sauna zorgen aromatherapie geuren voor de ultieme beleving. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving van je gasten. Je wilt de uitstraling van de Wellness centra of Sauna zo goed mogelijk overbrengen op de gasten zodat ze een goed gevoel krijgen en een snellere terug keer intentie hebben waardoor ze jouw Wellness eerder bezoeken dan die van de concurrent......

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »