Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
Beauty & Care Aromatherapie blog

Hoe stel ik een goed Hamam arrangement samen?

Hoe stel ik een goed Hamam arrangement samen?

Gasten vinden het vaak fijn om een beetje bezig te zijn tijdens een dagje wellness. Daarom is het Hamam arrangement een uitkomst om gasten 1 tot 2 uur helemaal te verwennen. Het Hamam arrangement heeft nog een extra doel. Na het Hamam arrangement voelt de huid zeer schoon en verzorgd. De zijdezachte, schone huid blijft een stuk langer bruin. Smeer de huid goed in met zonnebrandcrème als je gaat zonnen na de behandeling.

In een Hamam arrangement horen de hamam zeepmassage, het scrubben met de kese scrubhandschoen en een ghassoul masker. Alles wat eromheen bedacht wordt is een extra, maar is niet persé noodzakelijk. Kijk hieronder voor een voorbeeld van een geheel Hamam arrangement.

Geurstokjes top 5

Geurstokjes top 5

Aangezien veel mensen fan zijn van onze geuren in de sauna en in huis hebben we in 2018 onze geuren uitgebreid met geurstokjes. Deze zijn ideaal te gebruiken in huis. Vooral in de badkamer, slaapkamer en het toilet geven ze snel een heerlijke geur af. In een woonkamer heb je er vaak iets meer nodig om de gehele kamer te voorzien van een heerlijke geur. Onze top 5 geurstokjes en wat de geuren doen hebben we voor jullie op een rijtje gezet.

Hoe behoud je een goede hygiëne?

Hoe behoud je een goede hygiëne?

Rare tijden! Velen van ons zitten noodgedwongen thuis zodat we Corona geen kans meer geven. Ook thuis willen we zoveel mogelijk voorkomen dat we besmet raken. In deze roerige tijden is het daarom extra belangrijk om goed aan de hygiëne thuis te denken.

Ook als je net je bedrijf geopend hebt is het verstandig om handzeep, handgel en alcohol spray in huis te hebben. Lees hieronder verder over deze producten.