Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
Beauty & Care Aromatherapie blog

Sauna accessoires

Sauna accessoires

Opgieten begint met de juiste opgiet materialen. Hiervoor zijn sauna emmers in verschillende soorten en maten, saunalepels, een regenkelle, ijsbalmakers, zandlopers, een thermo-hygrometer, een kruidenschaal en een geurenkistje in het leven geroepen. Daarnaast maken ook de saunastenen veel uit bij het opgieten.

Bespaar door het juiste geurgebruik

Bespaar door het juiste geurgebruik

Bespaar door het juiste gebruik van geuren in de sauna. Bij een groot opgietteam is opgiet basic meer voor de hand liggend en bij een kleiner team zijn sauna opgiet geuren goed te gebruiken. Voor de kleine opgietteams tot 10 personen zijn de etherische oliën en parfums het beste te gebruiken.

Ingrediënten etherische olie en parfum

Ingrediënten etherische olie en parfum

Onze etherische oliën zijn 100% puur. Op het etiket staan achter de botanische naam van de etherische olie nog andere ingrediënten weergegeven. Dit zijn de allergenen van de betreffende etherische olie. Als deze stoffen van een bepaalde etherische olie niet achter de botanische naam vermeld staan kan het zijn dat het geen echte etherische oliën zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »