Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
Beauty & Care Aromatherapie blog

Geurstokjes top 5

Geurstokjes top 5

Aangezien veel mensen fan zijn van onze geuren in de sauna en in huis hebben we in 2018 onze geuren uitgebreid met geurstokjes. Deze zijn ideaal te gebruiken in huis. Vooral in de badkamer, slaapkamer en het toilet geven ze snel een heerlijke geur af. In een woonkamer heb je er vaak iets meer nodig om de gehele kamer te voorzien van een heerlijke geur. Onze top 5 geurstokjes en wat de geuren doen hebben we voor jullie op een rijtje gezet.

Hoe behoud je een goede hygiëne?

Hoe behoud je een goede hygiëne?

Rare tijden! Velen van ons zitten noodgedwongen thuis zodat we Corona geen kans meer geven. Ook thuis willen we zoveel mogelijk voorkomen dat we besmet raken. In deze roerige tijden is het daarom extra belangrijk om goed aan de hygiëne thuis te denken.

Ook als je net je bedrijf geopend hebt is het verstandig om handzeep, handgel en alcohol spray in huis te hebben. Lees hieronder verder over deze producten.

Vele cadeaupakketten

Vele cadeaupakketten

Hallo allemaal en welkom bij mijn blog!
Mijn naam is Mike Merkx, ik ben 16 jaar oud en studeer aan De Rooi Pannen te Tilburg. Ik vind deze tijd van het jaar altijd erg gezellig, maar natuurlijk ook fris. Juist daarom is het lekker om rond deze tijd van het jaar in een lekker warm bad, douche of naar de sauna te gaan! Zelf vind ik het prettig om in een lekker warm bad te liggen als het buiten koud is. Hier heb ik bijpassende badoliën en verschillende wellness producten bij gevonden! In dit blog ga ik jullie hier meer over vertellen...