Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
Beauty & Care Aromatherapie blog

Producten voor de wellness

Producten voor de wellness

In de wellness zijn een aantal producten niet weg te denken. Een aantal andere producten kunnen de wellness helemaal afmaken. Zo zijn de standaard producten in de wellness het scrubzout, de saunageuren, douchegel, shampoo en reinigingsproducten. Dit kan uitgebreid worden met massage olie, beauty producten, bodylotion en spectaculaire sauna accessoires.

De juiste geuren voor elke ruimte

De juiste geuren voor elke ruimte

Je wilt natuurlijk dat iedere ruimte heerlijk ruikt. Vul iedere ruimte met heerlijke geuren met geurstokjes, aromastones, aromabranders, geurverstuivers, een stoombadmelkapparaat en een sauna emmer. Of zijn er nog andere middelen om geur te verspreiden in de ruimte? Lees hieronder de mogelijkheden...

Gebruik geuren op de juiste manier

Gebruik  geuren op de juiste manier

Om ervoor te zorgen dat geuren op de juiste manier gebruikt worden is het van belang dat er niet te veel wordt gedoseerd. Je kunt er voor zorgen dat een geur niet kan verbranden op de saunakachel. Ververs daarnaast de lucht iets meer dan normaal door een deur of raam langer open te zetten.

Hamam arrangement samenstellen

Hamam arrangement samenstellen

Gasten vinden het vaak fijn om een beetje bezig te zijn tijdens een dagje wellness. Daarom is het Hamam arrangement een uitkomst om gasten 1 tot 2 uur helemaal te verwennen. Het Hamam arrangement heeft nog een extra doel. Na het Hamam arrangement voelt de huid zeer schoon en verzorgd. De zijdezachte, schone huid blijft een stuk langer bruin. Smeer de huid goed in met zonnebrandcrème als je gaat zonnen na de behandeling.

In een Hamam arrangement horen de hamam zeepmassage, het scrubben met de kese scrubhandschoen en een ghassoul masker. Alles wat eromheen bedacht wordt is een extra, maar is niet persé noodzakelijk. Kijk hieronder voor een voorbeeld van een geheel Hamam arrangement.