Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 2 april 2024

Home sweet home: al onze geurproducten voor thuis

Benieuwd wat Beauty & Care kan doen om jouw huis tot een geur sensatie te maken? Wij hebben diverse producten voor in huis, zodat je kan genieten want je huis is waar je hart ligt ❤️

Geurstokjes

Beauty & Care Geurstokjes voor in huis

Geurstokjes zijn een sublieme manier om jouw favoriete geur door het huis te verspreiden. Plaats ze in het toilet, de woonkamer, slaapkamer of badkamer en kies uit een scala aan geuren die passen bij jouw smaak, zoals hamam, rozenmusk, sinaasappel-cederhout, tantra, winter, lavendel, pepermunt of vanille.

Hoe gebruik je ze? Plaats het flesje op de gewenste plek, bij voorkeur op een kaarsenschaal of onderzetter om kringen te voorkomen en te vermijden dat er vloeistof in het hout trekt. Verwijder de dop en plaats de sierdop op het flesje. Voeg 2 tot 5 geurstokjes toe en laat je betoveren door de subtiele geur. Als de geur niet sterk genoeg is, voeg dan meer geurstokjes toe of draai ze af en toe om.

Roomspray

Beauty & Care roomspray voor in huis

Wil je gemakkelijk en snel een aangename geur in huis verspreiden? Dan is een roomspray de ideale keuze. Gebruik hem in de entree, het toilet, de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Of je nu onverwacht bezoek ontvangt of gewoon snel een ruimte wilt verfrissen, met slechts een paar sprays bereik je direct resultaat. Het is wellicht de snelste manier om je huis te hullen in een heerlijke geur. Vooral op het toilet zal de roomspray al snel zijn werk doen en een aangename geur verspreiden. Omdat je de roomspray op meerdere plekken en naar wens kunt gebruiken, is het ook geschikt voor grotere oppervlaktes. De vloeistof is zo licht dat deze niet snel op de grond terechtkomt. Met een roomspray geniet je snel en moeiteloos van een frisse en uitnodigende ambiance in je hele huis.

Bed & bodymist

Beauty & Care Bed & body mist voor in huis

Bed & Bodymist kan gebruikt worden om het beddengoed en kleding te voorzien van een heerlijke geur. Spray 1 tot 2 keer boven het beddengoed met deze Bed & Body Mist en het beddengoed ruikt weer heerlijk. De spray is ook te gebruiken in de kledingkast om alle kleren in één keer te voorzien van een heerlijke geur.

Daarnaast kan je lichaam er ook mee ingeneveld worden om de geur lang op het lichaam te blijven ruiken. Dit is erg verfrissend na het douchen, doordat de poriën dan openstaan wordt de bodymist beter opgenomen door de huid en blijft de geur langer hangen. Vermijd contact met de ogen en mond tijdens het aanbrengen door ze gesloten te houden.

Pure huisgeuren in combinatie met aroma diffusers

Beauty & Care pure geuren voor in huis

Onze pure huisgeuren zijn perfect voor gebruik in diffusers. Met talloze heerlijke geuren om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden waar je van zult genieten. Het beste van alles? Omdat je slechts een paar druppels nodig hebt van deze pure huisgeuren, kun je tot wel 100 keer genieten van een heerlijke geur in huis met slechts een flesje van 20 ml. Of je nu houdt van bloemige tonen, verfrissende citrusaroma's of warme en rustgevende geuren, er is voor elk wat wils met ons assortiment van meer dan 130 huisgeuren. Met slechts 4 tot 8 druppels op een aromastone of in een aromabrander, verspreid je in een mum van tijd een heerlijke geur door je hele huis.

Beauty & Care heeft ook voor het lichaam: doucheproducten, badoliën, scrubs, massage- en beautyproducten. Je vindt deze in onze categorie: Body

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »