Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 20 maart 2024

Met de lente in volle bloei en Pasen voor de deur, is het tijd om je huis te vullen met heerlijke geuren die passen bij dit vrolijke seizoen. Dit zijn onze favorieten: 

Chocolade: De Onweerstaanbare Geur van Pasen.

Chocolade geurWat is er meer iconisch voor Pasen dan de heerlijke geur van chocolade? Onze chocoladegeur is een ware traktatie voor je zintuigen, en is perfect te mengen met vanille, lavendel, mint en sinaasappel voor een extra vleugje verfijning en zoetheid.

Bekijk de chocolade geuren

 

Intens: De Verleidelijke Geur van Frisheid en Kracht

Intense geurenOntdek onze Intens parfum: een heerlijke mix van fris, krachtig en verleidelijk. Met vanille, lavendel en mint als basis, geeft deze geur een subtiele en tijdloze touch. Perfect voor elke gelegenheid waar je een vleugje mysterie en opfrissing wilt toevoegen.

Bekijk onze intens geuren

 

Perenbloesem: Een Fruitige Aroma-Explosie

Perenbloesem geurenPerenbloesem parfum, brengt een zoet-fruitig aroma naar elke gewenste ruimte. De zoete geur van perenbloesem leent zich perfect voor verschillende geurcombinaties. Het is goed te mengen met andere fruitige aroma's zoals ananas en frisse mango, waardoor een exotische en verkwikkende geur ontstaat die elke ruimte opfleurt. Ook de toevoeging van honing zorgt voor een warme en subtiele noot, waardoor een uitnodigend aroma ontstaat dat de zintuigen aangenaam prikkelt.

Bekijk de perenbloesem geuren

En vergeet niet, naast deze paasgeuren zijn er ook andere geuren zoals Lente, Hamam en Lavendel die altijd goed van pas komen tijdens Pasen en in de lente.

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »