Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Luke Merkx, 18 juli 2017

RoomspraysLavendel Bed & Bodymist

 

Roomspray

Je ziet ze overal: roomsprays of terwijl huisparfum of parfum d'interieur. Roomsprays worden in bijna ieder huishouden gebruikt, meestal om een relaxte sfeer te creëren door middel van een bepaalde geur. Iedere geur heeft zijn eigen werking. Sommige geuren (bijvoorbeeld vanille) wekt de eetlust op, andere geuren hebben een ontspannende werking (zoals lavendel).

Roomsprays worden niet alleen in de huiskamer gebruikt, maar op meerdere locaties in huis. Vaak zie je ze terug op het toilet of in slaapkamers, om te zorgen voor een verfrissende werking.

 

 

 

 

BED & BODY MISTS

Bed & Bodymists kunnen op het lichaam en op beddengoed gebruikt worden voor een heerlijke geur.

 

Gebruik een Bed & Bodymist na het douchen door na het douchen een paar keer in de ruimte te sprayen en er doorheen te lopen of spray een aantal keer boven het beddengoed om een heerlijke geur te geven aan het beddengoed.

 

 

 

WAT IS EEN AROMABRANDER?

Een aromabrander is een oliebrander die meestal gemaakt is van een keramisch materiaal. Met behulp van een aromabrander verspreidt je een aromatische geur in de ruimte. Door de aromabrander te vullen met water en vervolgens 4 – 6 druppels etherische olie of parfum naar keuze toe te voegen heb je binnen een mum van tijd een heerlijke geur in je huiskamer. Door het gebruik van een waxinelichtje zal de etherische olie langzaam verdampen wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de geur.

Aromabrander met pure geuren set

 

aromastone

AROMASTONE

Aromastone in combinatie met etherische oliën

Etherische oliën worden in de wellness sector in heel veel verschillende producten verwerkt. Denk hierbij aan menthol kristallen, badolie en sauna opgietmiddelen. Etherische olie wordt niet alleen als grondstof gebruikt, maar ook puur. Men gebruikt de etherische olie vaak om op een aromastone te druppelen. Etherische oliën zijn er in verschillende soorten en maten. De grootte van een aromastone heeft geen directe invloed op de sterkte of de bereikbaarheid van de geur, maar wel op de hoeveelheid olie die erop gedruppeld kan worden. De hoeveelheid geur olie op de aromastone bepaalt de sterkte en bereikbaarheid van de geur. Veel etherische olie zorgt voor een sterke geur, weinig olie voor een minder sterke geur.

 

Hamam geurstokjes

GEURSTOKJES

Naast aromastones en roomsprays is er nog een derde manier om een lekkere geur on je huis te krijgen, namelijk geurstokjes. Vaak is het niet duidelijk wat geurstokjes zijn en daarnaast worden ze ook weleens verward met wierook. Geurstokjes zijn (ondanks dat er meerdere producten zijn die geur verspreiden) ontzettend populair voor in huis. Allereerst vult men een klein flesje met vloeistof (bijvoorbeeld etherische olie). Het is de bedoeling dat de opening van het flesje aan de bovenzijde maar minimaal is. Vervolgens worden er via de opening één of meerdere geurstokjes in het flesje gezet. Op deze manier kan het flesje inclusief de inhoud ergens in huis weg worden gezet (bijvoorbeeld op de salontafel) en zal de geur zich vanzelf gaan verspreiden over de ruimte waar de geurstokjes zich in bevinden. Ondertussen hebben we al 8 verschillende geuren in geurstokjes in ons assortiment.

 

 

Mocht je vragen hebben over bijvoorbeeld de werking van al deze producten.

Plaats dan hieronder een reactie.

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »