Blog - Geuren in huis - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Winter
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Dennen
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  Geuren in huis

  Geuren in huis

  Geuren in huis kunnen worden gemaskeerd en verbeterd door middel van:
  Roomsprays, Aromastones, Aromabranders en Geurstokjes

  Roomspray

  Je ziet ze overal: roomsprays. Roomsprays worden in bijna ieder huishouden gebruikt, meestal om een relaxte sfeer te creëren door middel van een bepaalde geur. Iedere geur heeft zijn eigen werking. Sommige geuren (bijvoorbeeld vanille) wekken eetlust op, andere geuren hebben een ontspannende werking (zoals lavendel). Roomsprays worden niet alleen in de huiskamer gebruikt, maar op meerdere locaties in huis. Vaak zie je ze terug op het toilet of in slaapkamers, om te zorgen voor een verfrissende werking.

   

  Aromastone

  Aromastone in combinatie met etherische oliën

  Etherische oliën worden in de wellness sector in heel veel verschillende producten verwerkt. Denk hierbij aan menthol kristallen, badolie en sauna opgietmiddelen. Etherische olie wordt niet alleen als grondstof gebruikt, maar ook puur. Men gebruikt de etherische olie vaak om op een aromastone te druppelen. Etherische oliën zijn er in verschillende soorten en maten. De grootte van een aromastone heeft geen directe invloed op de sterkte of de bereikbaarheid van de geur, maar wel op de hoeveelheid olie die erop gedruppeld kan worden. De hoeveelheid geur olie op de aromastone bepaalt de sterkte en bereikbaarheid van de geur. Veel etherische olie zorgt voor een sterke geur, weinig olie voor een minder sterke geur.

   

  Geurstokjes

  Naast aromastones en roomsprays is er nog een derde manier om een lekkere geur on je huis te krijgen, namelijk geurstokjes. Vaak is het niet duidelijk wat geurstokjes zijn en daarnaast worden ze ook weleens verward met wierook. Geurstokjes zijn (ondanks dat er meerdere producten zijn die geur verspreiden) ontzettend populair voor in huis. Allereerst vult men een klein flesje met vloeistof (bijvoorbeeld etherische olie). Het is de bedoeling dat de opening van het flesje aan de bovenzijde maar minimaal is. Vervolgens worden er via de opening één of meerdere geurstokjes in het flesje gezet. Op deze manier kan het flesje inclusief inhoud ergens in huis weg worden gezet (bijvoorbeeld op de salontafel) en zal de geur zich vanzelf gaan verspreiden over de ruimte waar het materiaal zich in bevindt.

   

   

  Mocht je vragen hebben over bijvoorbeeld de werking van al deze producten.

  Plaats dan hieronder een reactie.

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.