Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 24 augustus 2017

Massage olie met geur

1.1 Rozenmusk massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Ze versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Rozenmusk parfum aan deze afwasbare massage olie toegevoegd.

 

1.2 Bamboe massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Bamboe massage olie is afwasbaar, versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Bamboe parfum aan deze massage olie toegevoegd.

 

1.3 Lotus massage olie

Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Lotus massage olie is afwasbaar, versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Lotus parfum aan deze massage olie toegevoegd.

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »