Massage olie met geur - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  Massage olie met geur

  Massage olie met geur

  Er zijn verschillende massage oliën met geur te bestellen. Zo zijn alle massage oliën makkelijk af te wassen onder de douche.

  Massage olie met geur

  1.1 Rapai massage olie

  Rapai massage olie wordt gebruikt als massage olie voor het hele lichaam.
  Deze massage olie is gemaakt volgens een traditioneel Sabai olie recept, van meer dan 300 jaar oud.
  Ze bestaat uit minerale olie gecombineerd met Jasmijn parfum voor een heerlijke bloemige geur.

   

  1.2 Rozenmusk massage olie

  Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Ze versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Rozenmusk parfum aan deze afwasbare massage olie toegevoegd.

   

  1.3 Bamboe massage olie

  Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Bamboe massage olie is afwasbaar, versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Bamboe parfum aan deze massage olie toegevoegd.

   

  1.4 Kokos massage olie

  Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Kokos massage olie is afwasbaar, versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Kokos parfum aan deze massage olie toegevoegd.

   

  1.5 Lotus massage olie

  Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Lotus massage olie is afwasbaar, versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Lotus parfum aan deze massage olie toegevoegd.

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.