Blog - Massage olie met geur - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Winter
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Dennen
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  Massage olie met geur

  Massage olie met geur

  Er zijn verschillende massage oliën met geur te bestellen. Zo zijn alle massage oliën makkelijk af te wassen onder de douche. Daarnaast zijn er nog ayurvedische massage oliën met geur verkrijgbaar.

  Massage olie met geur

  1.1 Rapai massage olie

  Rapai massage olie wordt gebruikt als massage olie voor het hele lichaam.
  Deze massage olie is gemaakt volgens een traditioneel Sabai olie recept, van meer dan 300 jaar oud.
  Ze bestaat uit minerale olie gecombineerd met Jasmijn parfum voor een heerlijke bloemige geur.

   

  1.2 Duizend Bloemen massage olie

  Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Ze versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Duizend Bloemen parfum aan deze afwasbare massage olie toegevoegd.

   

  1.3 Rozen massage olie

  Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Rozen massage olie afwasbaar versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Rozen parfum aan deze massage olie toegevoegd.

   

  1.4 Kokos massage olie

  Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Kokos massage olie afwasbaar versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Kokos parfum aan deze massage olie toegevoegd.

   

  1.5 Chocolade massage olie

  Deze koudgeperste plantaardige olie van Zonnebloem en Zoete Amandel is goed over de huid te verdelen. Chocolade massage olie afwasbaar versoepelt en verzacht de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Het is een heerlijke olie om mee te masseren. Na het bad of de douche is het aangenaam om de olie in het gezicht, hals en decolleté te masseren. Ze is ook goed geschikt als massage olie voor hotstone massages. Ter verrijking is er Chocolade parfum aan deze massage olie toegevoegd.

   

  1.6 Ayurvedische massage oliën

  De ayurvedische massage oliën zijn aangepast op elk type uit de ayurveda. Zo bieden we een Vata, Pitta, Kapha en Tri dosha massage olie.

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »