Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 8 maart 2024

De eerste zonnestralen breken door, de vogels zetten een vrolijk deuntje in en de natuur ontwaakt uit haar winterse sluimer. Het is lente! Een seizoen dat synoniem staat voor vernieuwing, frisheid en bloei. En wat is er beter dan deze verkwikkende sfeer naar binnen te halen met de heerlijke lentegeuren van Beauty & Care?

Ontwaak je zintuigen met de betoverende geuren van de lente

In deze tijd van het jaar verlangen we naar verandering en een hernieuwde energie. Onze collectie lentegeuren omvat een scala aan verfijnde aroma's die perfect aansluiten bij het vrolijke seizoen. Ontdek met ons een paar van onze favoriete lentegeuren.

1. Lavendel - De Geur van Rust en Ontspanning

Lavendel, met zijn kalmerende eigenschappen, brengt de serene sfeer van een lavendelveld. Perfect voor die momenten waarop je verlangt naar een vleugje rust en ontspanning, of het nu in de sauna is of gewoon thuis na een lange dag.

Ontdek onze lavendel collectie

 

2. Hamam - Een Oosterse Ervaring in Eigen Huis

Breng de sfeer van een luxueuze hamam naar je eigen huis met onze Hamam-geur. Deze unieke geur combineert kruidige en citrus noten, waardoor elke ademhaling een moment van rust en sereniteit wordt. Transformeer je omgeving met de Hamam-geur en geef jezelf de weelde van een echte Oosterse ervaring, gewoon binnen handbereik.

Ontdek onze hamam collectie

 

3. Oranjebloesem - Bloemig en Verfrissend

Oranjebloesem, een symbool van nieuwe beginnen, verspreidt een bloemige citrus-geur die doet denken aan de eerste bloesems van de lente. Ideaal om je huis te doordrenken met een lichte en opbeurende atmosfeer.

Ontdek onze oranjebloesem collectie

 

4. Weidebloemen - Een Wandeling door het Bloeiende Landschap

Stel je voor dat je wandelt door een veld vol weidebloemen. Deze geur vangt de essentie van een bloeiend landschap en brengt de levendigheid van de natuur.

Ontdek onze weidebloemen collectie

 

5. Rozenmusk - Romantiek in de Lucht

De combinatie van rozen en muskus creëert een betoverende geur die de romantiek van de lente in de lucht brengt. Perfect voor een vleugje passie en romantiek in je persoonlijke ruimte.

Ontdek onze rozenmust collectie

 

6. Fresh Linnen - De Geur van Een Nieuw Begin

Niets zegt 'nieuw begin' als de frisse geur van schoon linnen. Deze geur geeft je huis een gevoel van reinheid en vernieuwing, alsof de lente zelf door elke kamer waait.

Ontdek onze fresh linnen collectie

 

7. Berken - Een natuurlijke en frisse geur

Stap binnen in de rustgevende wereld van onze Berken-geur, geïnspireerd door de kalmerende atmosfeer van een berkenbos. Laat je omgeving doordringen met subtiele en verfrissende tonen van berkenhout, berken staat voor ontspanning en verjonging.

Ontdek onze berken collectie

 

8. Lente - Fris en rustgevend

Onze lentegeur bevat lavendel en sinaasappel, voor een kruidig citrusaroma. Deze geur brengt een verfrissende citrusbeleving met een rustgevende touch.

Ontdek onze lente collectie

 

Elke geur in ons assortiment komt met een scala aan wellnessproducten. Van heerlijke sauna-opgietmiddelen tot parfum olie voor de aromabrander of aromastone. Verwen jezelf met geurstokjes, bed & body mist, massageolie, jacuzzi- en badolie, shampoo, showergel en handzeep.

Bekijk de verschillende producten per geur door op de links bij bovengenoemde geuren te klikken. 

Wij wensen jou een fijne lente! Heb je een vraag dan kun je ons altijd even bellen: +31 (0)13 571 6033.

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »