Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 14 januari 2019

Prikkel emoties met geur

Een saunabezoek intenser maken met geur

Met geuren kunnen bepaalde emoties worden opgewekt, die onbewust naar boven komen. Wanneer je wilt ontspannen is Lavendel een goede optie. Indien je liever een oppepper wilt, kies dan voor Rozemarijn.

 


Quote

Door met geuren te werken komen mensen langzaam in de sfeer, omdat ze onbewust fijne herinneringen ophalen. (Leon Bastiaans, Beauty & Care)

 

 

Verschillende ruimtes voorzien van geur

Sauna's en stoombaden, maar ook entrees en conferentiehallen kunnen door geurverstuivers van geur worden voorzien.
Voor ruimtes met bepaalde toepassingen worden vaak verschillende geuren geadviseerd.

Voor de stoombaden adviseren we veelal verfrissende air geuren van de etherische oliën Eucalyptus en Mint.
In de sauna kunnen meerdere geuren gebruikt worden, zoals Honing-Meloen, Citrusfruit, Dennen etc. Gebruik maximaal 5 geuren per sessie.
In de infrarood cabine kan er gebruik gemaakt worden van een roomspray, een aromastone met een geur of een automatische geurverstuiver.

 

 

Quote

Door in iedere ruimte een andere geur te gebruiken krijg je in iedere ruimte een nieuwe geursensatie en wordt je in je stemming meegenomen door geuren. 

Door eens per kwartier de geur opnieuw te verstuiven, worden de zintuigen opnieuw geprikkeld. Zo kan een geursensatie steeds opnieuw worden beleefd. (Ingrid Bastiaans, Beauty & Care)

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »