Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Winter
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Dennen
  Sinaasappel
  Opium
  Overige
  Beauty & Care Aromatherapie blog

  Aromatherapie geuren voor Sauna's en Wellnesscentra

  Aromatherapie geuren voor Sauna's en Wellnesscentra Bij het bezoeken van een Wellnesscentra of sauna zorgen aromatherapie geuren voor de ultieme beleving. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving van je gasten. Het inzetten van aromatherapie in een Wellnesscentra of Sauna zorgt voor een totaalbeleving bij de gasten, zodat ze een goed gevoel krijgen en een snellere terugkeer intentie hebben.


  Aromatherapie geuren in het Hotel & Restaurant

  Aromatherapie geuren in het Hotel & Restaurant Wanneer je een hotel of Restaurant bezoekt zorgen aromatherapie geuren voor het ultieme vakantiegevoel. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving door middel van aromatherapie. Je wilt jouw hotel onderscheiden ten opzichte van de concurrenten. Je zorgt dat alle zintuigen van je gasten geprikkeld worden, maar vooral het zintuig ‘reuk’ is erg belangrijk. Geur blijft namelijk het langst in het geheugen van de mens hangen. Aromatherapie bepaalt daarom veel van de belevenis van de gasten. Je wilt namelijk dat ze langer blijven en de terugkeer intentie vergroten......

  Aromatherapie geuren in de Detailhandel

  Aromatherapie geuren in de Detailhandel Aromatherapie geuren om merkloyaliteit en omzet te verhogen in de detailhandel. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de geurbeleving van de bezoekers in de winkel. Je wilt de uitstraling van de winkel zo goed mogelijk overbrengen op de bezoekers. Aromatherapie is hiervoor een heel effectief middel.

  Aromatherapie geuren in het Theater of de Bioscoop

  Aromatherapie geuren in het Theater of de Bioscoop Aromatherapie geuren om de beleving van de gasten van het Theater of de Bioscoop te optimaliseren. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving aan de bezoekers. Aromatherapie creëert een unieke geurbeleving die past bij het theater of bioscoop. Je kunt zo de beleving in het theater of bioscoop veel beter naar voren laten komen. Hierdoor beleven de bezoekers alles beter waardoor ze sneller zullen terugkeren. Verder kun je je met aromatherapie inspelen op het onderbewustzijn van de mens en je onderscheiden van andere organisatie.

  Aromatherapie geuren in de Recreatie

  Aromatherapie geuren in de Recreatie Aromatherapie geuren om de beleving van de gasten in de recreatie te bevorderen. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver  streef je naar het optimaliseren van de beleving aan de gasten. Geurbeleving creëert een unieke omgeving die past bij het zwembad of recreatiepark. Het geeft de vakantie beleving waar de gasten naar opzoek zijn. Gasten komen tot rust waardoor ze zich meer thuis voelen. Hierdoor gaan ze vaak meer besteden waardoor de omzet stijgt. Geur is een sterk element waardoor gasten blijven terug keren.