Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
Beauty & Care Aromatherapie blog

Aromatherapie geuren voor Sauna's en Wellness centra

Aromatherapie geuren voor Sauna's en Wellness centra Bij het bezoeken van een Wellness centra of sauna zorgen aromatherapie geuren voor de ultieme beleving. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving van je gasten. Je wilt de uitstraling van de Wellness centra of Sauna zo goed mogelijk overbrengen op de gasten zodat ze een goed gevoel krijgen en een snellere terug keer intentie hebben waardoor ze jouw Wellness eerder bezoeken dan die van de concurrent......

Aromatherapie geuren in het Hotel & Restaurant

Aromatherapie geuren in het Hotel & Restaurant Wanneer je een hotel of Restaurant bezoekt zorgen aromatherapie geuren voor het ultieme vakantie gevoel. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving van je gasten. Je wilt jouw hotel onderscheiden ten opzichte van de concurrenten. Je zorgt dat alle zintuigen van je gasten geprikkeld worden, maar het belangrijkste zintuig is ''Reuk''. Het bepaalt veel van de belevenis van de gasten. Je wilt namelijk dat ze langer blijven en de terug keer intentie vergroten......

Aromatherapie geuren in de Detailhandel

Aromatherapie geuren in de Detailhandel Aromatherapie geuren om merkloyaliteit en omzet te verhogen in de detailhandel. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving van de bezoekers in de winkel. Je wilt de uitstraling van de winkel zo goed mogelijk overbrengen op de bezoekers.

Aromatherapie geuren in het Theater of de Bioscoop

Aromatherapie geuren in het Theater of de Bioscoop Aromatherapie geuren om de beleving van de gasten van het Theater of de Bioscoop te optimaliseren. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver streef je naar het optimaliseren van de beleving aan de bezoekers. Geurbeleving creëert een unieke omgeving die past bij het theater of bioscoop. Je kunt zo de beleving in het theater of bioscoop veel beter naar voren laten komen. Hierdoor beleven de bezoekers alles beter waardoor ze sneller zullen terug keren. Verder kun je hiermee je onderscheiden van andere organisatie waardoor de omzet vaak stijgt. 

Aromatherapie geuren in de Recreatie

Aromatherapie geuren in de Recreatie Aromatherapie geuren om de beleving van de gasten in de recreatie te bevorderen. Wanneer je geuren op basis van etherische olie of parfum op de juiste manier gebruikt middels een geurverstuiver  streef je naar het optimaliseren van de beleving aan de gasten. Geurbeleving creëert een unieke omgeving die past bij het zwembad of recreatiepark. Het geeft de vakantie beleving waar de gasten naar opzoek zijn. Gasten komen tot rust waardoor ze zich meer thuis voelen. Hierdoor gaan ze vaak meer besteden waardoor de omzet stijgt. Geur is een sterk element waardoor gasten blijven terug keren.