Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 7 december 2023

De woonkamer in winterse sferen

 

Een lekkere wintergeur

De kaarsen mogen aan en de winterdekens worden uit de kast getrokken.
Een nieuw seizoen betekent ook andere geuren in huis.

Waar we in de zomer kiezen voor frisse, zomerse geuren die doen denken aan een tropisch eiland willen we in de winter een sfeer van rust en samenzijn creëren. Omdat Beauty & Care een assortiment huisparfums heeft dat bestaat uit meer dan 130 geuren zit er altijd wel een geur bij die je lekker vindt. Maar welke geur past nou het beste bij de winter en geeft een lekkere winterse geur aan de huiskamer?
We hebben de lekkerste wintergeuren voor je op een rijtje gezet!

 

Oudh parfum olie

Kruidige, warme geuren

Geniet je van kruidige, warme, oosterse geuren? Kom je tot rust wanneer je wierook ruikt en kan je geen genoeg krijgen van de geur in kleine Oriëntaalse boetiekjes? Misschien zijn de kruidige, warme geuren in het assortiment van Beauty & Care dan iets voor jou.

Mirre parfum is één van de warme huisparfums in het assortiment. Mirre parfum heeft een warm, kruidig en enigszins rokerig wierook aroma, dit omdat Mirre net als wierook een gomhars is. Mirre parfum wordt vaak gebruikt wanneer men tot rust wil komen, bijvoorbeeld bij gebed of meditatie. Ben je toe aan wat (innerlijke) rust? Dan is Mirre parfum misschien wel iets voor jou.

Een andere parfum met een oriëntaalse ondertoon en een kruidig aroma is Opium parfum. Opium is het ingedroogde melksap van de opiumpapaver. Opium werd vroeger gerookt om in een plezierige roes te geraken.

Tevens werd ze veel ingezet als pijnstiller. Uiteraard is het niet de bedoeling dat we onszelf verdoven met de geur van een parfum, de geur van opium parfum helpt je echter wel om rustige sferen te komen.

Naast Mirre en Opium parfum is ook Oudh parfum een aanrader. Oudh of terwijl Agarwood zorgt met een warme, licht kruidige en zoete geur voor een Oosterse sfeer in huis. Oudh heeft als bijnaam "vloeibaar goud" en wordt in het Oosten ook gebruikt voor spirituele doeleinden. Het was in de oudheid al een geliefde soort Wierook.

 

 

Houtgeuren

Hout geuren

Geniet je van de geur die je ruikt als je op zondagochtend in februari door het bos loopt met de hond of de geur die je ruikt bij een knapperig houtvuurtje in dat leuke cafeetje? Deze geur kun je ook creëren in je eigen huiskamer! Beauty & Care heeft een ruim assortiment aan houtachtige parfums met geuren die de winter in je naar boven halen.

 

Een geur die je doet denken aan verlaten bossen en weiden is Sandelhout parfum. Sandelhout parfum vult iedere ruimte met de diepe geur van een exotische, zoete en warme houtsoort. Sandelhout brengt geuren in harmonie en vult de ruimte met een subtiele rustgevende geur.


Wil je terug naar dat gevoel wat je krijgt wanneer de kerstboom opgetuigd in de huiskamer staat? Of het gevoel dat je krijgt wanneer het hele huis in kerstsferen is? Dennen olie en Spar olie vullen de ruimte met een fris, balsemiek dennenhout / spar aroma. Daarnaast heeft Dennen olie een beschermende en zuiverende werking, reinigt het de lucht en verhoogt het hierdoor je weerstand. Dennenzaagsel is eeuwenlang gebruikt als huishoudelijk middel tegen een verscheidenheid aan kwalen. De geur van dennenolie verminderd de geur van zweetvoeten, een mooie bijkomstigheid toch! Daarom kan je bij een voetenbad goed gebruik maken van Dennen badolie.

 

Winter mix sinaasappel kaneel kruidnagel

Winterse warmte

Weet je nog niet zo goed welke geur echt bij je past? Of wil je gaan voor een mix van verschillende geuren? Kies dan voor de winter mix.
De winter mix van Beauty & Care is samengesteld uit een aroma van diverse specerijen en citrusvruchten die samen zorgen voor een kruidig, warm aroma. Wintermix brengt je terug naar de gezelligheid en geborgenheid die je ervaart met kerstmis, het gevoel dat je krijgt bij een kop thee na een ochtendwandeling in januari en.. je snapt het, wintermix creëert de geur die past bij de ultieme wintersfeer in huis.

De winter mix geur is, net zoals alle andere huisparfums, verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Met 20 milliliter vul je de huiskamer 60 keer met een heerlijke geur.
Ben je een grootgebruiker of wil je een parfum gebruiken in meerdere kamers of in de sauna? Onze huisparfums zijn ook verkrijgbaar in 100 ml, 1 liter en soms zelfs in 10 liter verpakkingen.
Tekort zal je nooit hebben dankzij het ruime assortiment van Beauty & Care. Daarbij worden alle producten in het assortiment de volgende dag of de dag erop geleverd indien besteld voor 12:00 uur op werkdagen.

 

Wat is een aromabrander?

Een aromabrander is een oliebrander die meestal gemaakt is van een keramisch materiaal. Met behulp van een aromabrander verspreidt je een aromatische geur in de ruimte. Door de aromabrander te vullen met water en vervolgens 4 – 6 druppels etherische olie of parfum naar keuze toe te voegen heb je binnen een mum van tijd een heerlijke geur in je huiskamer. Door het gebruik van een waxinelichtje zal de etherische olie langzaam verdampen wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de geur.

 

Vindt je het niet makkelijk om het water steeds aan te vullen bovenin een aromabrander? Misschien is een aromastone dan iets voor jou. Bij het gebruik van een aromastone wordt de geur van de parfum verspreidt door middel van koud verdamping, hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van een waxinelichtje of een andere bron van warmte. Een aromastone kan gebruikt worden in tal van verschillende ruimtes, van slaapkamers tot aan badkamers, het toilet en garderobes.

Aromabrander met pure geuren set

 

 


Huisparfum

Een stijlvolle aromabrander of aromastone aanschaffen is stap één, maar hoe zorg je er dan voor dat een aromabrander een lekkere geur verspreidt? Dit doe je door middel van zogenaamde (huis)parfum. De huisparfums van Beauty & Care zijn verkrijgbaar in meer dan 130 verschillende geuren, van een zoete bloesemgeur tot aan een winterse dennengeur of de verfrissende geur van de oceaan.

Parfums worden samengesteld uit een combinatie van etherische oliën waaraan synthetische ingrediënten zijn toegevoegd om de juiste geur te kunnen bereiken. Huisparfums kunnen worden gebruikt in een aromabrander of op een aromastone maar worden ook gebruikt voor opgietingen in de sauna. Omdat je bij elk gebruik maar enkele druppels huisparfum nodig hebt kun je wel tot 60 keer genieten van een lekkere geur in huis met een flesje van 20ml parfum.

 

 

 

Roomspray

Een lekkere geur, altijd en overal

Wil je een lekkere geur creëren in de auto, hotelkamer, een vakantiebungalow of op elke andere plek waar je niet de moeite wilt doen om een aromabrander of diffuser te plaatsen? De roomsprays van Beauty & Care bieden dan een uitkomst. Een roomspray is een parfum in sprayvorm. Roomsprays geven na 2 tot 4 x sprayen al een heerlijke geur aan de ruimte. Met een flesje roomspray van 100 milliliter kun je ongeveer 100 keer sprayen. Een bijkomend voordeel is dat een flesje roomspray makkelijk mee te nemen is in iedere hand, laptop -of weekendtas.

 

Roomsprays zijn zowel verkrijgbaar op basis van etherische olie als op basis van parfum olie in vele verschillende geuren.
Zoek je een roomspray op basis van etherische olie? Misschien zijn de geuren: Eucalyptus, Hamam, Dennen, Lavendel of Sinaasappel dan iets voor jou. Wanneer je de keuze graag verbreedt zijn roomsprays op basis van parfum olie misschien ook iets voor jou. Van het Rustieke Cederhout tot aan het huiselijke gevoel met Vanille roomspray. Met de Hamam luchtverfrisser of een Eucalyptus roomspray verkrijg je een rustgevend aroma dat ook nog eens helpt bij verkoudheid!

 

De roomsprays zijn bij Beauty & Care ingedeeld in verschillende geurtypen en sterktes. Filter op de eigenschappen die bij je passen en vindt zo de perfecte geur. Kom je er zelf niet helemaal uit?
Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Door de ervaring die we in 40 jaar hebben opgedaan door de eigen productie van sauna geuren, massage-, beauty- en verzorgingsproducten kunnen we alles vertellen over de eigenschappen van onze producten.

Alle producten worden snel en veilig thuis bezorgd.

Afhalen is ook mogelijk, dit kan op onze locatie op Heraclesstraat 18 in Tilburg.

 

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »