Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 3 januari 2019

Afvalstoffen verlaten het lichaam en je krijgt een zijdezachte huid.

Doordat de poriën open staan transpireer je en verlaten afvalstoffen het lichaam.

 

Saunaroute:

Het is van belang dat je voor het saunabezoek eerst het toilet bezoekt, doucht en een warm voetenbad neemt zodat je schoon bent en de bloedsomloop alvast op gang brengt.

Hierna ga je de opgieting in voor 15 minuten en geniet je van de opgieting van de saunameester met heerlijke saunageuren. Na de opgieting loop je eerst buiten rond waardoor je al wat afkoelt. Indien je wat afgekoeld bent neem je een koude douche / stortbak en neem je hierna nog een koud dompelbad.
Je kunt ook gebruik maken van wisselbaden: eerst koud, daarna warm en dit 2 à 3 keer herhalen. Neem hierna 30 minuten rust en vul het vochtverlies aan. Je kunt een aantal keer per dag een saunaroute volgen.

 

 

Opgieten in de saunaVoordelen van het bezoeken van een saunabedrijf voor een leuke en ontspannen vakantiedag:
- lekker eten en drinken
- je wordt op je wenken bediend
- algeheel ontspannen
- het bijwonen van de opgietingen

 

 

Het is niet voor niets dat bij de opgietingen er omstreeks de begintijd altijd een rij staat om de opgieting te kunnen bijwonen. (Ervaringen van saunameesters)

Je praat vaak met andere gasten na de opgieting hoe ze de opgieting hebben ervaren. Hierdoor wordt het een sociale aangelegenheid en leer je ook andere mensen kennen. 

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »