Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 12 juli 2017

Etherische Olie tegen Muggen

Aangezien insecten sprays en andere maatregelen voor de uitroeiing van muggen onschadelijk hebben gemaakt om de muggen uitbraak te keren, is onze beste inzet om ze weg te houden met muggen afstotende middelen. 

 

Aantrekken en afstoten

De muggen voelen zich tot ons aangetrokken door bepaalde stoffen in ons zweet, evenals de kooldioxide die in onze adem en door de huid wordt afgegeven. De olfactorische sensoren van het insect herkennen ze over grote afstanden en wij vormen een gratis maal. 

 

Reproduceren

De vrouwelijke muggen hebben een dosis bloed nodig om te kunnen reproduceren, zodat elke keer dat ze bloed krijgen, hun bevolking toeneemt. Dat is nog een reden om te voorkomen dat je gebeten wordt.

 

Tegen het verspreiden van muggen

Etherische Eucalyptus Olie helpt tegen het verspreiden van muggen. 
Bodylotion Hamam zorgt ervoor dat je niet wordt gestoken door muggen.

Heb jij nog goede tips om muggen op afstand te houden met behulp van natuurlijke etherische oliën?

Plaats dan een reactie hieronder.

Reacties

  • Door Ingrid Bastiaans, 19 september 2023

    Beste Arieene,

    We hebben inderdaad geen hamam bodylotion meer, maar je zou wel 250 ml zoete amandel olie kunnen gebruiken met 5 ml hamam mix. Voeg dan 25 druppels hamam mix toe aan de 250 ml fles zoete amandel olie...

  • Door Arieene Koelewijn, 19 september 2023

    Hoi Ingrid,

    Een paar jaar geleden ben ik er achter gekomen dat de geur Hamam inderdaad een prima muggenverdrijver is. Ik had toen bodylotion Hamam gekocht en had dat voor het sporten in het bos opgesmeerd en als ...

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »