Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 21 april 2024

Op zoek naar een bijzonder Moederdagcadeau?

Verwenpakketten voor de sauna, bad, douche en verzorging zijn perfecte cadeaus om haar te laten genieten van wat welverdiende 'me-time'. 

Favoriete moederdag cadeaus: 

Rozenmusk badkamer pakket

Het Rozenmusk badkamer pakket is een heerlijke verzameling van producten die de badkamer omtoveren tot een luxe spa. De subtiele geur van rozen en muskus geven een rustgevend gevoel. Dit pakket is perfect voor moeders die houden van bloemige geuren en momenten van ontspanning.

Bekijk het Rozenmusk badkamer pakket

Hamam badkamer pakket

Het Hamam badkamer pakket neemt je mee op een reis naar het hart van de Turkse badhuizen. De rijke geuren en luxueuze producten zorgen voor een authentieke hamamervaring bij jou thuis. Laat je moeder verwennen met dit prachtige pakket en geef haar een moment van pure ontspanning.

Bekijk het Hamam badkamer pakket

Munt fris badkamer pakket

Verras je moeder met een verkwikkende ervaring voor lichaam en geest met onze Munt Fris badkamer pakket. Laat haar genieten van de revitaliserende mix van eucalyptus, pepermuntolie en mentholkristallen, waarmee ze haar zintuigen kan verfrissen en haar dag een boost kan geven. Dit pakket bevat Pepermunt geurstokjes, Mint Fresh handzeep, Mint Fresh douchegel en Mint Fresh Shampoo.  

Bekijk het Mint Fresh badkamer pakket

Vanilla scrub en geurpakket

De zoete geur van vanilla is een genot voor elke vrouw. Dit pakket bevat Vanilla handzeep, geurstokjes, roomspray en scrubzout. Dit pakket is een best seller met moederdag! 

Bekijk het vanilla scrub en geurpakket

Verwen je moeder dit jaar met een heerlijk cadeau en laat haar voelen hoe speciaal ze voor je is.

Al onze moederdag geuren vind je op onze moederdag cadeaus pagina. 

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »