Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Roy Moezel, 3 juni 2019

Aromatherapie voor iedere branche

Waarom is het toepassen van aromatherapie geuren met geurverstuivers zo belangrijk?

 

Wanneer je kiest om gebruik te maken van aromatherapie geuren streef je naar het optimaliseren van de beleving van je gasten of klanten. Je wilt de uitstraling van je bedrijf of organisatie zo goed mogelijk overbrengen. Geur kan veel dingen beïnvloeden; Eetlust opwekkend zijn, Een schoon gevoel opleveren, Rust gevend zijn, Vakantie gevoel opleveren en het kan nog vele andere voordelen opleveren.

 

 

 

Hieronder staan verschillende blogartikelen waarin we specifiek per branche aangeven waar welke geur geadviseerd wordt. 

 

 

 

 

Combineren van geuren

Geuren zijn goed met elkaar te combineren. Dit houdt de afwisseling in de ruimtes en het kan ervoor zorgen dat het plaatje meer een geheel wordt. Je kunt meerdere geurverstuivers met andere geuren in een ruimte hangen. Door de afwisseling van de geuren ruiken gasten steeds een nieuwe geur en blijven ze geïnteresseerd.

 

Ook kun je geuren in een ruimte zo combineren dat ze elkaars eigenschappen versterken.

Bij het combineren van meerdere geurverstuivers met verschillende geuren moet je wel rekening houden met de soort geur, de geursterkte, de toonhoogte en de werking van de geur.

 

Vraag een van onze geuradviseurs om gratis advies als je de geuren in de specifieke ruimtes goed op elkaar af wilt stemmen.     

Plan hier je afspraak in of klik hierboven op je branche om te kijken welke geuren het beste bij jouw specifieke ruimtes passen.

 

 

Combineren van Aromatherapie geuren voor Geurverstuivers

 

 

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »