De juiste geuren voor elke ruimte - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  De juiste geuren voor elke ruimte

  De juiste geuren voor elke ruimte

  Je wilt natuurlijk dat iedere ruimte heerlijk ruikt. Vul iedere ruimte met heerlijke geuren met geurstokjes, aromastones, aromabranders, geurverstuivers, een stoombadmelkapparaat en een sauna emmer. Of zijn er nog andere middelen om geur te verspreiden in de ruimte? Lees hieronder de mogelijkheden...

  Lavendel geurstokjes

  Geurstokjes:
  geven een heerlijke geur aan iedere gewenste ruimte. Ze kunnen goed gebruikt worden in het toilet, de badkamer, de slaapkamer, de woonkamer, het kantoor, een hal en in een ontspanningsruimte. De geurstokjes gaan ongeveer 3 tot 6 weken mee. De meest verkochte geuren zijn, Rozenmusk, Tantra, Sinaasappel Cederhout, Hamam & Lavendel. Deze zijn verkrijgbaar in 150ml geurstokjes flesjes en in 1 liter navulverpakkingen.

  Eucalyptus roomspray

  Roomspray: 
  is makkelijk te gebruiken door een paar keer te sprayen in iedere gewenste ruimte. De meest verkochte geuren zijn, Fresh linnen, Lotus en Aloë Splash. Hiervan krijgen de gasten een goed gevoel. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere geuren. Deze zijn verkrijgbaar in 100 ml en soms ook in 500 ml spray flesjes en in 10 liter navulverpakkingen.

   

  Aromastone

  Aromastone:
  is een poreus steentje waar etherische olie-mix of parfum op gedruppeld kan worden. is zeer geschikt voor ruimtes waar een brandend lichtje van een aromalampje niet gewenst is. Doe 3 a 4 druppels etherische olie-mix of parfum op de aromastone en geniet van de heerlijke geur.

  Aromabrander

  Aromabrander: 
  wordt vaak in huis gebruikt om het huis te voorzien van een heerlijk geur. Voeg een beetje water en voeg 3 a 4 druppels etherische olie-mix of Parfum toe en dan wordt een aangename geur verspreid.

  Aroma diffuser

  Aroma Diffuser
  door een flesjes onder de aroma diffuser te draaien en het gewenste programma in te stellen, geniet je vrij snel van een heerlijke geur in iedere gewenste ruimte.

                   sauna opgietmiddel

  Sauna opgietmiddel
  het gebruik van de sauna is voor veel mensen een aangename ontspanning in het drukke leven. Sauna opgietingen zijn voor veel mensen dan ook een ontspanning van lichaam en geest. Onze saunageuren zijn veelal verkrijgbaar in 25ml, 100ml, 500ml, 1L flessen en in 5L, 10L navulverpakkingen. 

  Hamam mix, pure geuren

  Pure geurenbij een standaard sauna van 45 personen is het gebruik van pure geuren 0,5 tot 2 ml per liter water. Aangezien er dus erg weinig gebruikt hoeft te worden en dit per geur verschillend is, zijn de pure geuren het beste te gebruiken door specialisten die gewend zijn om met etherische oliën en pure parfum oliën te werken. Deze pure geuren zijn veelal verkrijgbaar in 5ml, 20ml, 100ml, 1L flessen en in 5L, 10L navulverpakkingen.

  Menthol Kristallen, menthol crystals

  Menthol kristallen: menthol kristallen zijn vaste kleurloze kristallen met een fris mint aroma. De menthol kristallen zijn verpakt in een zakje in een passende doos. Deze menthol kristallen zijn verkrijgbaar in 10g flesjes, 110g potjes, 500g doosjes en 8kg emmers 

   

  Hieronder worden ruimtes beschreven waar je met behulp van onze wellness producten een heerlijke geur kunt verkrijgen van kleine tot grote ruimtes:

   

  Toilet  

  Gebruik:                                                                                        

   

   

  Badkamer

  Gebruik:

   

  Slaapkamer / Hotelkamer

  Gebruik:

   

  Woonkamer                                                                                                                               

  Gebruik: 

   

  Sauna                                                                                                                                  

  Gebruik:

   

  Infrarood sauna                                                                                                                        

  Gebruik:

   

  Stoomcabine                                                                                                                                

  Gebruik:

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.