Blog - Zo kies je voor elke ruimte de juiste geuren - Beauty & Care BV

Zo kies je voor elke ruimte de juiste geuren

Zo kies je voor elke ruimte de juiste geuren

Je wilt natuurlijk dat iedere ruimte heerlijk ruikt. Dus vul elke ruimte met heerlijke geuren. Gebruik je geurstokjes, aromastones, aromabranders, geurverstuivers, een stoombadmelkapparaat, een sauna emmer of nog andere middelen om geur te verspreiden in de ruimte? Lees hieronder de mogelijkheden...

 

 

  • Roomspray: is makkelijk te gebruiken door een paar keer te sprayen in iedere gewenste ruimte. De meest verkochte geuren zijn, Fresh linnen, Harmony, Lotus, Bamboe, Adore & Aloë Splash. Hiervan krijgen de gasten een goed gevoel. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere geuren. Deze zijn verkrijgbaar in 100 ml en 500 ml spray flesjes en in 10 liter navulverpakkingen.

 

 

  • Aromastones: is een poreus steentje waar etherische olie-mix of parfum op gedruppeld kan worden. is zeer geschikt voor ruimtes waar een brandend lichtje van een aromalampje niet gewenst is. Doe 3 a 4 druppels etherische olie-mix of parfum op de aromastone en geniet van de heerlijke geur.

 

  • Een aromabrander: wordt vaak in huis gebruikt om het huis te voorzien van een heerlijk geur. Voeg een beetje water en voeg 3 a 4 druppels etherische olie-mix of Parfum toe en dan wordt een aangename geur verspreid.

 

 

  • Diffuserdoor een paar druppels erin te doen verspreid de geur zich door de gewenste ruimte.

 

 

  • Sauna opgietmiddelhet gebruik van de sauna is voor veel mensen een aangename ontspanning in het drukke leven. Sauna opgietingen zijn voor veel mensen dan ook een ontspanning van lichaam en geest. Onze saunageuren zijn verkrijgbaar in 25ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1L flessen en in 5L, 10L navulverpakkingen. 

 

 

  • Pure geurenbij een standaard sauna van 45 personen is het gebruik van pure geuren 0,5 tot 2 ml per liter water. Aangezien er dus erg weinig gebruikt hoeft te worden en dit per geur verschillend is, zijn de pure geuren het beste te gebruiken door specialisten die gewend zijn om met etherische oliën en pure parfum oliën te werken. Deze pure geuren zijn verkrijgbaar in 5ml, 20ml, 100ml, 250ml, 1L flessen en in 5L, 10L navulverpakkingen.

 

 

  • Menthol kristallen: menthol kristallen zijn vaste kleurloze kristallen met een fris mint aroma. De menthol kristallen zijn verpakt in een zakje in een passende doos. Deze menthol kristallen zijn verkrijgbaar in 10g flesjes, 80g potjes, 500g doosjes en 8kg emmers 

 

 

 

Hieronder worden ruimtes beschreven waar je een heerlijke geur kunt verkrijgen van klein naar groot:

 

 

 

 

 

 

Badkamer

 

Slaapkamer / Hotelkamer

 

Woonkamer                                                                                                                               

 

Sauna                                                                                                                                  

 

Infrarood sauna                                                                                                                        

 

Stoomcabine                                                                                                                                

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.