Gratis verzending > 30 euro in NL en BE
Verzending < 2 werkdagen
Gratis cadeau > 40 euro
B2B
0
Review Logo9,6 @ Google

Door Ingrid Bastiaans, 18 mei 2023

Hamam geurstokjes

Geurstokjes:
geven een heerlijke geur aan iedere gewenste ruimte. Ze kunnen goed gebruikt worden in het toilet, de badkamer, de slaapkamer, de woonkamer, het kantoor, een hal en in een ontspanningsruimte. De geurstokjes gaan ongeveer 3 tot 6 weken mee. De meest verkochte geuren zijn, Rozenmusk, Tantra, Sinaasappel Cederhout, Hamam & Lavendel. Deze zijn verkrijgbaar in 150ml geurstokjes flesjes en in 1 liter navulverpakkingen.

Eucalyptus roomspray

Roomspray: 
is makkelijk te gebruiken door een paar keer te sprayen in iedere gewenste ruimte. De meest verkochte geuren zijn, Fresh linnen, Lotus en Eucalyptus. Hiervan krijgen de gasten een goed gevoel. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere geuren. Deze zijn verkrijgbaar in 100 ml en soms ook in 500 ml spray flesjes en in 10 liter navulverpakkingen.

 

aromastone

Aromastone:
is een poreus steentje waar etherische olie-mix of parfum op gedruppeld kan worden. is zeer geschikt voor ruimtes waar een brandend lichtje van een aromalampje niet gewenst is. Doe 3 a 4 druppels etherische olie-mix of parfum op de aromastone en geniet van de heerlijke geur.

Aromabrander

Aromabrander: 
wordt vaak in huis gebruikt om het huis te voorzien van een heerlijke geur. Voeg een beetje water en 3 a 4 druppels etherische olie (mix) of Parfum toe en er wordt een aangename geur verspreid.

Aroma diffuser

Aroma Diffuser
door wat water en een paar druppels in de aroma diffuser te doen en het gewenste programma in te stellen, geniet je vrij snel van een heerlijke geur in iedere gewenste ruimte.

                 sauna opgietmiddel

Sauna opgietmiddel
het gebruik van de sauna is voor veel mensen een aangename ontspanning in het drukke leven. Sauna opgietingen zijn voor veel mensen dan ook een ontspanning van lichaam en geest. Onze saunageuren zijn veelal verkrijgbaar in 25 ml, 100 ml, 500 ml, 1L flessen en in 5L en 10L navulverpakkingen. 

Hamam mix, pure geuren

Pure geurenbij een standaard sauna van 45 personen is het gebruik van pure geuren 0,5 tot 2 ml per liter water. Aangezien er dus erg weinig gebruikt hoeft te worden en dit per geur verschillend is, zijn de pure geuren het beste te gebruiken door specialisten die gewend zijn om met etherische oliën en pure parfum oliën te werken. Deze pure geuren zijn veelal verkrijgbaar in 5ml, 20ml, 100ml, 1L flessen en in 5L en 10L navulverpakkingen.

Menthol Kristallen, menthol crystals

Menthol kristallen: menthol kristallen zijn vaste kleurloze kristallen met een fris mint aroma. De menthol kristallen zijn verpakt in een zakje in een passende doos. Deze menthol kristallen zijn verkrijgbaar in 10g flesjes, 110g potjes, 500g en 8kg emmers.  

 

Hieronder worden ruimtes beschreven waar je met behulp van onze wellness producten een heerlijke geur kunt verkrijgen van kleine tot grote ruimtes:

 

Toilet  

Gebruik:                                                                                        

 

 

Badkamer

Gebruik:

 

Slaapkamer / Hotelkamer

Gebruik:

 

Woonkamer                                                                                                                               

Gebruik: 

 

Sauna                                                                                                                                  

Gebruik:

 

Infrarood sauna                                                                                                                        

Gebruik:

 

Stoomcabine                                                                                                                                

Gebruik:

Laat een reactie achter

Vragen of tips? Plaats ze hieronder

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »