Blog - De juiste geuren voor elke ruimte - Beauty & Care BV
0
Producten
Populaire Geuren
 • Bel ons
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Producten
  → Bekijk alle Producten
  Etherische olie
  Saunageuren
  Stoombadmelk
  Begeuring
  Massage & Verzorging
  Natuurlijk
  Overige
  ← Terug naar het hoofdmenu
  Populaire Geuren
  → Bekijk alle Populaire Geuren
  Eucalyptus
  Winter
  Munt
  Lavendel
  Rozenmusk
  Hamam
  Dennen
  Sinaasappel
  Opium
  Overige

  De juiste geuren voor elke ruimte

  De juiste geuren voor elke ruimte

  Je wilt natuurlijk dat iedere ruimte heerlijk ruikt. Vul iedere ruimte met heerlijke geuren met geurstokjes, aromastones, aromabranders, geurverstuivers, een stoombadmelkapparaat en een sauna emmer. Of zijn er nog andere middelen om geur te verspreiden in de ruimte? Lees hieronder de mogelijkheden...

   

  • Geurstokjes: geven een heerlijke geur aan iedere gewenste ruimte. Ze kunnen goed gebruikt worden in het toilet, de badkamer, de slaapkamer, de woonkamer, het kantoor, een hal en in een ontspanningsruimte. De geurstokjes gaan ongeveer 1 tot 2 maanden mee. De meest verkochte geuren zijn, Rozenmusk, Tantra, Sinaasappel Cederhout, Hamam & Lavendel. Deze zijn verkrijgbaar in 150ml geurstokjes flesjes en in 250 ml en 1 liter navulverpakkingen.

    

   

  • Roomspray: is makkelijk te gebruiken door een paar keer te sprayen in iedere gewenste ruimte. De meest verkochte geuren zijn, Fresh linnen, Lotus, Bamboe en Aloë Splash. Hiervan krijgen de gasten een goed gevoel. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere geuren. Deze zijn verkrijgbaar in 100 ml en 500 ml spray flesjes en in 10 liter navulverpakkingen.

   

   

  • Aromastones: is een poreus steentje waar etherische olie-mix of parfum op gedruppeld kan worden. is zeer geschikt voor ruimtes waar een brandend lichtje van een aromalampje niet gewenst is. Doe 3 a 4 druppels etherische olie-mix of parfum op de aromastone en geniet van de heerlijke geur.

   

  • Een aromabrander: wordt vaak in huis gebruikt om het huis te voorzien van een heerlijk geur. Voeg een beetje water en voeg 3 a 4 druppels etherische olie-mix of Parfum toe en dan wordt een aangename geur verspreid.

   

   

  • Diffuserdoor een paar druppels erin te doen verspreid de geur zich door de gewenste ruimte.

   

   

  • Sauna opgietmiddelhet gebruik van de sauna is voor veel mensen een aangename ontspanning in het drukke leven. Sauna opgietingen zijn voor veel mensen dan ook een ontspanning van lichaam en geest. Onze saunageuren zijn verkrijgbaar in 25ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1L flessen en in 5L, 10L navulverpakkingen. 

   

   

  • Pure geurenbij een standaard sauna van 45 personen is het gebruik van pure geuren 0,5 tot 2 ml per liter water. Aangezien er dus erg weinig gebruikt hoeft te worden en dit per geur verschillend is, zijn de pure geuren het beste te gebruiken door specialisten die gewend zijn om met etherische oliën en pure parfum oliën te werken. Deze pure geuren zijn verkrijgbaar in 5ml, 20ml, 100ml, 250ml, 1L flessen en in 5L, 10L navulverpakkingen.

   

   

  • Menthol kristallen: menthol kristallen zijn vaste kleurloze kristallen met een fris mint aroma. De menthol kristallen zijn verpakt in een zakje in een passende doos. Deze menthol kristallen zijn verkrijgbaar in 10g flesjes, 80g potjes, 500g doosjes en 8kg emmers 

   

   

   

  Hieronder worden ruimtes beschreven waar je een heerlijke geur kunt verkrijgen van klein naar groot:

   

   

   

   

   

   

  Badkamer

   

  Slaapkamer / Hotelkamer

   

  Woonkamer                                                                                                                               

   

  Sauna                                                                                                                                  

   

  Infrarood sauna                                                                                                                        

   

  Stoomcabine                                                                                                                                

   

   

  Reacties

  Wees de eerste om te reageren...

  Laat een reactie achter
  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »