Beauty & Care Aromatherapie blog - Beauty & Care BV
Beauty & Care Aromatherapie blog

Menthol Kristallen verlichten mijn ademhaling

Menthol Kristallen verlichten mijn ademhaling

Ik zal mezelf even kort introduceren. Mijn naam is Luke en ik ben een student van 18 jaar oud.
Als kind ben ik altijd flink astmatisch geweest en daarnaast had ik ook vaak last van mijn huismijtallergie. Op de dag van vandaag ben ik dit (gelukkig) nagenoeg allemaal vergroeid, maar toch heb ik hier zo nu en dan nog wel eens last van.
Omdat ik persoonlijk niet zo’n fan ben van medicatie en chemische hulpmiddeltjes maar toch wat verlichting wilde bij mijn verkoudheid afgelopen winter, ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Iets natuurlijks.

Vaderdag

Vaderdag

Vaderdag, de dag waarop de man des huizes even niet hoeft te denken of er wel geld binnenkomt, het gazon gemaaid is of ‘nog even iets af moet maken voor zijn werk’.

Uiteraard is het leuk om voor vaderdag rekening te houden met wat mannen fijne geuren vinden voor de sauna, de stoomcabine, in de douche of tijdens het scrubben.

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »